Amatör Lig'de böylesi görülmedi!

Balıkesir 1. Amatör Küme Merkez A Grubu'nda oynanan Şabanlarspor-Karamanköyspor karşılaşmasının sonunda istenmeyen olaylar meydana geldi.

SPOR 16.12.2019, 11:06 12.01.2020, 19:37
Amatör Lig'de böylesi görülmedi!

Ali Hikmet Paşa Futbol Tesisleri'nde oynanan Şabanlarspor-Karamanköyspor maçında istenmeyen olaylar yaşandı. 2-0 Şabanlarspor üstünlüğüyle sona eren maçta ilk olarak Karamanköyspor’lu Ramazan Şık ile Şabanlarspor antrenörü Sabri İlhan arasında gerginlik meydana geldi. Sonrasında soyunma odası girişinde iki takım futbolcuları ve yöneticileri bir kez daha karşı karşıya geldi. Burada yaşanan arbedeye güvenlik güçleri son verdi.

Yaşanan olaylar sırasında ise trajikomik bir durum oldu. Şabanlarspor-Karamanköyspor maçının ardından Nergizspor ile Yenicespor karşılaşması oynanacaktı. Takımlar aynı soyunma odalarında hazırlandıkları için iki takım oyuncuları da bir anda olayların içine dahil oldu. Bir Karamanköyspor taraftarı çitlerden atlayarak Şabanlarspor’un soyunma odasının olduğu alana girdi. O anda orada yer alan Yenicespor yöneticisi Fatih Karakaya’yı alana giren taraftar darp etti. Ortalığın sakinleşmesinden sonra Yenicespor yöneticisi Fatih Karakaya, şahıstan şikayetçi oldu. Karakaya, karşılaşmanın ardından karakola gitti.

Yorumlar (0)