Altınordu'nun kayıp gençleri!

Türk futboluna kazandırdığı Cengiz Ünder ve Çağlar Söyüncü gibi iki yıldız oyuncunun müthiş performansını Avrupa sahnesinde büyük bir gururla takip eden TFF 1. Lig ekiplerinden Altınordu, son dönemde Süper Lig'e yolladığı genç futbolcuların patlama yapamaması sebebiyle ise buruk sevinç yaşıyor.

SPOR 23.01.2020, 12:32
Altınordu'nun kayıp gençleri!

A Millî Takımı’nın yanı sıra Roma'da forma giyip, dün Juventus ile yapılan İtalya Kupası karşılaşmasında jeneriklik bir gol atan Cengiz Ünder ve Leicester City’de oynayan Çağlar Söyüncü’nün başarılı performanslarıyla büyük gurur duyan Altınordu, büyük umutlarla Süper Lig’e transfer ettiği Berke Özer, Barış Alıcı, Alican Özfesli, Erce Kardeşler ve Yusuf Acer gibi eski oyuncularının da yıldızlarını parlatarak Türk futbolunda kendilerinden söz ettirmelerini istiyor.

Adı Avrupa’nın dev takımlarıyla anılırken 2018 yılında Fenerbahçe’ye transfer olan kaleci Berke, forma şans bulamaması sebebiyle kiralık olarak Belçika 2. Lig ekiplerinden Westerlo’ya gitti. Berke gibi Fenerbahçe’ye giden ve ilk yılında Yeni Malatyaspor’a kiralık olarak gönderilen sağ kanat Barış ise bu sezon Süper Lig’de Çaykur Rizespor’da kiralık forma giyiyor. Sezon başında Süper Lig ekibi Medipol Başakşehir’e transferi gerçekleşen orta saha oyuncusu Alican, 1. Lig’de Hatayspor’da kiralık olarak oynuyor. Trabzonspor’a transfer olan kaleci Erce de yeni takımında forma şansı yakalayamıyor.

Yorumlar (0)