Altay ve Altınordu, tarihi finali Atatürk Olimpiyat’ta oynayacak 

TFF 1. Lig finalinde karşılaşacak olan Altay ve Altınordu, İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı’nda karşı karşıya gelmeye hazırlanıyor. 

SPOR 23.05.2021, 17:19
Altay ve Altınordu, tarihi finali Atatürk Olimpiyat’ta oynayacak 

İzmir’de kurulan Altay ve Altınordu takımları, tarihi play-off finali için karşı karşıya geliyor. TFF 1. Lig play-off finali için oldukça sıkı çalışan adaylar, 26 Mayıs akşamını deyim yerindeyse “iple çekiyor”.

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından yapılan açıklamaya göre Süper Lig’te gelecek sezon yer alacak son takımın belirleneceği play-off müsabakasında karşı karşıya gelecek olan iki rakibin de heyecanı dorukta.

2021-22 sezonu bu maça bağlı

2021-22 sezonunun bağlı olduğu ve kazananın bir üst lige çıkabileceği maç, İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynanacak. 26 Mayıs 2021 Çarşamba günü oynanacak maçın 20.00’da başlaması bekleniyor.



Takımların durumu

Altay, sezonu 63 puanla 5. sırada kapatırken Altınordu ise 60 puanla 6. sırada kapattı. Aralarındaki puan farkının az olmasına karşın averaj konusunda üstün olan takım ise Altay. Sezon boyunca sağlanan performansa bakıldığında Altay takımının üst lige çıkması daha olası görünüyor. 

Yorumlar (0)