Altay Bayındır ve Uğurcan Çakır'dan, Fernando Muslera'ya destek

Dün akşam PSV Eindhoven’a 5-1 mağlup olan Galatasaray’da kritik hatalar yapan kaleci Muslera, Instagram’dan yaptığı bir paylaşımla dün akşam yaşananlara ilişkin üzüntülerini dile getirirken, Muslera’nın bu paylaşımının altına Fenerbahçe kalecisi Altay Bayındır ve Trabzonspor kalecisi Uğurcan Çakır destek mesajlarını iletti.

SPOR 22.07.2021, 14:31 24.07.2021, 20:12
Altay Bayındır ve Uğurcan Çakır'dan, Fernando Muslera'ya destek

Galatasaray, dün akşam UEFA Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turu ilk maçında deplasmanda PSV Eindhoven’a 5-1 mağlup oldu.

Muslera tartışma konusu olmuştu

5-1'lik farklı mağlubiyetten sonra tur şansını adeta mucizelere bırakan Galatasaray’da, kaleci Fernando Muslera'nın kalesinde gördüğü tartışmalı goller hem sosyal medyada hem de spor medyasında tartışılmıştı.

Bunun üzerine bugün maçtan sonra Instagram hesabından bir paylaşım yapan tecrübeli kaleci Muslera, dün yaşananlar için üzüntüsünü dile getirirken gelen destek mesajları için de ayrıca teşekkür etti. Muslera'nın paylaşımından sonra Uruguaylı kaleciye destek mesajları yağdı.

Muslera’nın paylaşımı:

Altay Bayındır ve Uğurcan Çakır’dan destek

Muslera'nın bu paylaşımının altına gerek eski gerekse mevcut takım arkadaşlarının haricinde Fenerbahçe’nin genç kalecisi Altay Bayındır, Trabzonspor'un genç file bekçisi Uğurcan Çakır ve Beşiktaş'ın eski kalecisi Karius'tan destek geldi.

Altay Bayındır, Uğurcan Çakır ve Karius’un destek mesajları şu şekilde:

Yorumlar (0)