Altay Bayındır imzayı attı

24 yaşındaki milli kaleci Altay Bayındır, kendisini 4 yıllığına Fenerbahçe'ye bağlayan sözleşmeyi imzaladı. Altay'ın yanı sıra Fenerbahçe Başkanı Ali Koç da törende konuşma yaptı.

SPOR 20.03.2023, 16:11 Hakan Öksüz
Altay Bayındır imzayı attı

Fenerbahçe'nin başarılı genç kalecisi Altay Bayındır, kendisini 4 yıllığına daha kulübüne bağlayan sözleşmeye imzayı attı. Ülker Stadı'nda yapılan imza töreninde Fenerbahçe Başkanı Ali Koç da yer aldı.

Altay: "Duygularımızı ifade etmem zor"

Milli kaleci Altay Bayındır, 2019 yılında ilk adımını attığı Fenerbahçe Kulübü ile sözleşme yenilediği için heyecanlı olduğunu söyledi. Dört yıl daha Fenerbahçe'ye hizmet edecek olmaktan dolayı mutlu olduğuna vurgu yapan Bayındır, "İyisiyle kötüsüyle güzel anılar biriktirdim. Şu anki duygularımızı kelimelere dökmek zor." dedi.

Ali Koç: "Altay, kişiliğiyle Türkiye'nin örnek sporcularından biri"

Altay Bayındır'ın sportif kişiliğiyle Türk futbol dünyasının örnek isimlerinden biri olduğunu kaydeden Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, "Biraz geç kalmış olsak da 4 yıllık anlaşmayı imzaladık. Bundan sonraki dönemde neler olacağını hep birlikte göreceğiz. Altay gibi bir oyuncunun, Türk futbolunun örnek sporcularından biri olmaya devam edeceğine adım gibi eminim." ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)