Alman devi, Serdar Dursun’a talip oldu

Fenerbahçe’de son dönemde gözden düşen Serdar Dursun ile ilgili sürpriz bir gelişme yaşandı. İddiaya göre 30 yaşındaki milli futbolcu, kariyerine Bundesliga’da devam edebilir. 

SPOR 24.09.2022, 10:02 26.09.2022, 10:20
Alman devi, Serdar Dursun’a talip oldu

Son dönemdeki performansıyla ağır eleştirilere maruz kalan Serdar Dursun, sarı-lacivertli kulüpte zor bir süreçten geçiyor. Fenerbahçe’nin UEFA’ya bildirdiği Avrupa kadrosuna dahil edilmeyen deneyimli futbolcu, Spor Toto Süper Lig’de de yeteri kadar süre alamıyor. Fenerbahçe yönetiminin takımdan ayrılmasına sıcak baktığı Serdar Dursun için sürpriz bir iddia ortaya atıldı. Edinilen bilgilere göre Almanya’nın köklü kulüplerinden Schalke 04, Serdar Dursun’u transfer edebilmek için harekete geçti. 

Schalke 04 bir kez daha devrede

Yaz aylarında da milli futbolcuyu kadrosuna katabilmek için girişimlerde bulunan Alman kulübü, Fenerbahçe ile bir türlü anlaşma sağlayamamıştı. Bundesliga’da gol yollarında ciddi sorun yaşayan ve transfer için şimdiden kolları sıvayan Schalke 04 yönetimi, bu kez Serdar Dursun transferini bitirebilmek için daha kararlı bir şekilde görüşmelere başlamaya hazırlanıyor. 

Geçen sezon 33 maçta 15 gol attı

Şimdiden dirsek temaslarına başlayan Schalke 04 yönetiminin ocak ayında milli futbolcuyu kadrosuna katmak istediği öğrenildi. Serdar Dursun’un da son gelişmelerin ardından Fenerbahçe’den ayrılmaya sıcak baktığı ve tekrar Almanya’ya dönmek istediği öne sürüldü. Geçen sezon 33 maçta 15 gol 4 asist yaparak dikkatleri üzerine çeken Dursun, ardından milli takıma da seçilerek bir ilki yaşamıştı. 

Yorumlar (0)