Ali Koç, yeni sezon öncesi "temizlik" yapacak!

İddialara göre takımdan çok sayıda oyuncuyu gönderecek olan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, yeni sezon öncesi yabancı kontenjanı için yer açmaya çalışacak. Öte yandan Koç'un, yeni bir teknik direktör arayışında olduğu da ileri sürüldü.

SPOR 13.04.2022, 18:39 13.04.2022, 18:49 Hakan Öksüz
Ali Koç, yeni sezon öncesi "temizlik" yapacak!

Sezona kötü başlayan Fenerbahçe, son haftalardaki form grafiğiyle dikkat çekiyor. Ligde oynadığı son 8 maçta 7 galibiyet ve 1 beraberlik alan sarı lacivertliler, 29 puanla ikinci sıraya yerleşti. Teknik direktör İsmail Kartal ile çıkış yakalayan Fenerbahçe, lider Trabzonspor'un 13 puan gerisinde ve üçüncü Konyaspor'un 1 puan önünde bulunuyor.

 

Yeni bir teknik direktörle anlaşılacak

Ligi bu sezon ikinci bitirerek seneye Şampiyonlar Ligi ön elemelerine katılmak isteyen Fenerbahçe, gelecek sezonun kadrosunu şimdiden kurmak istiyor. Başkan Ali Koç'un yeni sezonda bazı isimleri takımda görmek istemediği kaydediliyor. 

İddialara göre yeni bir teknik direktörle anlaşma yapacak olan Ali Koç, takımın başında bulunan İsmail Kartal'a danışadan bazı futbolcularla yolları ayıracak.

Mesut ve Ozan ile yollar ayrılacak

İddialara göre takımla ilişiği kesilecek oyunculardan bazılarının Mesut Özil ve Ozan Tufan olduğu kaydedildi. Öte yandan disiplinsiz davranışları nedeniyle forma giyemeyen Enner Valencia ile istenen performansı veremeyen Luiz Gustavo'nun da takımdan gönderileceği belirtildi.

Yabancı kontenjanı için bu oyuncular gönderilecek

Takımdan gönderilecek diğer isimlerin ise Novak, Sosa, Tisserand ve Berke olacağı ileri sürüldü. Pelkas, Rossi ve Berisha ile ilgili son kararın ise anlaşma sağlanacak teknik direktör tarafından alınacağı ifade edildi. 

Başkan Ali Koç'un, verim alınamayan bu oyuncuları göndererek yabancı kontenjanı için yer ayırmak istediği belirtildi.

Yorumlar (0)