Ali Koç ve taraftar arasındaki savaş kızışıyor, tweetler Norveç’ten atılıyor 

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, dünkü galibiyet öncesinde bir konuşma gerçekleştirmişti. Açıklamasında, sosyal medyada kendisinin görevi bırakması yönünde atılan tweetlerin Norveç üzerinden gönderildiğini belirten Koç, “Bu tweetler bize sökmez.” diyerek kararlılığını dile getirdi. Bu kararlılığını maç sırasında da sürdüren Başkan, “Ali Koç istifa” tezahüratlarına alkışlayarak cevap verdi. Fenerbahçeli Başkan ve taraftarlar arasında kızışan kaos ortamı, ekranlara yansıdı. 

SPOR 11.01.2022, 09:42 11.01.2022, 17:32
Ali Koç ve taraftar arasındaki savaş kızışıyor, tweetler Norveç’ten atılıyor 

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç, dün akşam oynanan Adana Demirspor maçı öncesinde Gazeteciler Günü kapsamında basın mensuplarıyla bir araya geldi. Kendisi hakkında yapılan sosyal medya paylaşımları ve teknik direktör arayışı hakkında açıklamalarda bulunan Koç, tweetlerin kaynağının Norveç olduğunu ekledi. 

“Sosyal medyada yazılanlar bize sökmez” 

Ali Koç: “Sosyal medyada sürekli olarak eleştiri oklarının hedefindeyiz. Özellikle sosyal medyada bazı gruplar var. Futbolcular için tag çalışması yapıp futbolculardan da iPad ya da iPhone alıyorlar. Bunlar bize sökmez. Bunları sık sık yapıyorlar. Her yiğidin yoğurt yiyişi farklıdır, bizimki de bu şekilde. Kimsenin sorgulayamayacağı bir hocayı takımın başına getirmeyi düşünüyorum. Ancak bu hedefim de ertesi gün olmayabiliyor. Olursa bilin ki bu görüşmelerin geçmişi de vardır.” 



“Ayrılık benim için de zor ama zorundaydık” 

“Ayrılık elbette ki benim için de zor ancak ayrılmak zorundaydık. Fakat şöyle de bir durum var: Biz şu an hangi hocayı getirirsek getirelim daha gelmeden yerden yere vurmalar başlıyor.” 



“Tweetlerin yarısı Norveç’ten atılıyor” 

“Twitter’da bırak git şeyi var. Bunların hepsini tek tek inceliyoruz. Tweetlerin yüzde 49,7’si Norveç oluşumlu bot hesaplardan atılıyor. Kendilerinin basın ayakları var ve organize oluyorlar. Norveç'te ne kadar da çok Fenerbahçeli varmış. Bot hesaplardan atılan tweetlerden etkilenen, gönlünü Fenerbahçe’ye adamış taraftarlarımız da var. Biz şimdiye kadar büyük baskı gördük. Artık kapsamlı bir basın toplantısı yapacağız. Ha taraftarlarımızın haklı serzenişleri var, buna saygı da duyuyoruz.” 

“Şansımız bir yerde dönecek” 

“Şansımız bir yerde, bir şekilde dönecek. Bu durum hep böyle gitmeyecek. Taraftarlarımız bize her zaman kızabilir. Bunu ilk defa yaşamıyoruz. Ancak statta belirli bir grup var, onlar bu sene maça gelmeye başlamışlar ve fitili ateşleyen de onlar. Kameralardan her şeyi görüp tespit ediyoruz.” 

Ali Koç, taraftara alkışlı tepki gösterdi 

Dün akşam oynanan Adana Demirspor maçında “Ali Koç istifa” sesleri yine yankılandı. Yollarında yürümekte kararlı olduklarını maç öncesinde belirten Ali Koç ise bu tezahüratlara alkışlayarak karşılık verdi. “Söylesene başkan ne oldu sözlerin? Koskoca Fenerbahçe’yi ne hale getirdin!” tezahüratıyla yankılanan statta Ali Koç, bir süre ayakta durup alkışladıktan sonra koltuğunu terk etti. 

Yorumlar (0)