Ali Koç ve Ersun Yanal arasında soğuk rüzgarlar esiyor!

Fenerbahçe Kulüp Başkanı Ali Koç, daha önce oynanan oyun üzerinden Ersun Yanal’a eleştiride bulunmuştu. Ancak Sivas yenilgisinin ardından başkan daha açık şekilde Yanal’ı hedef aldı.

SPOR 17.12.2019, 09:26 12.01.2020, 19:33
Ali Koç ve Ersun Yanal arasında soğuk rüzgarlar esiyor!

Ali Koç, kötü deplasman karnesinin yanı sıra, “Maçlarda olmayan sakatlıklardan bu sene çok çektik. Demek ki bazı şeyleri yanlış yapıyoruz” diyerek Ersun Yanal'ı eleştirdi.

Başkan Koç, ilk sezonunda Fenerbahçe Futbol Takımı, tarihinin en kötü dönemine şahit oldu. Tribünler her maç ‘Ersun Yanal’ sesleriyle inledi. Ali Koç önce, “Ersun Yanal gündemimizde olmadı, olmayacak. Taraftar bu sevdadan vazgeçsin” demişti.

Bu sözlerin üzerinden 2 ay geçtikten sonra Ali Koç, Ersun Yanal’a sözleşme imzalattı. Tüm bunlara rağmen başkan Koç’un gönülsüz bir şekilde 57 yaşındaki teknik direktörü takımın başına getirdiği yönünde sürekli iddialar ortaya atıldı. İkili arasında bu sezon, dozu her geçen hafta yükselen bir soğuk savaş başladı.

Ali Koç, 2-1 kazanılan Denizlispor maçının ardından, “Zevksiz bir karşılaşmaydı. İki takım da kazanabilirdi, biz kazandık. Allah’a şükür kazandık ama birkaç vites artırmamız lazım” eleştirisinde bulundu.

Başkan Koç, bu ayki dergi yazısında ise hem hakem hem de kendi hataları sebebiyle olması gerekenden 7-8 puan geride olduklarını ifade etti. Ali Koç, 3-1’lik Sivasspor yenilgisinin ardından  Ersun Yanal’a daha açık sözlerle mesaj yolladı.

Radikal kararlar alacaklarını dile getiren Ali Koç, “En çok üzüldüğüm konu, futbolcularımızın sakatlıkları. Maçlarda olmayan sakatlıklardan bu sene çok çektik. Demek ki biz bazı şeyleri yanlış yapıyoruz” dedi.

Başkanın bu sözleriyle, üstü kapalı olarak takımın doğru şekilde antrenman yapmadığını ima ettiği belirtildi. Ersun Yanal’ın ise sezon başında Hasan Ali Kaldırım’ın sakatlığına rağmen sol bek transferi yapılmaması sebebiyle Comolli ve yönetime tepkili olduğu ileri sürüldü.
 

Yorumlar (0)