Ali Koç'un yönetim kurulu listesi açıklandı: 2 sürpriz isim

Fenerbahçe Kulübü Başkan adayı Ali Koç’un yönetim kurulu aday listesi açıklanırken, listede Aziz Yıldırım döneminde yöneticilik yapmış olan Ömer Temelli ve daha önce Aziz Yıldırım'ın yönetici adayı listesinde bulunan Ahmet Ketenci de yer aldı.

SPOR 25.06.2021, 08:30 26.06.2021, 10:16
Ali Koç'un yönetim kurulu listesi açıklandı: 2 sürpriz isim

Fenerbahçe'de bugün ve yarın yapılacak seçimli genel kuruldan önce başkan adayı Ali Koç'un yönetim kurulu belli oldu.

Eski yöneticilerden Ahmet Ketenci ve Ömer Temelli listede

Ali Koç’un, yönetim kurulu aday listesine dahil ettiği isimler arasında eski dönemde yöneticilik yapmış olan Ömer Temelli ve Aziz Yıldırım'ın daha önce listesine aldığı Ahmet Ketenci yer alırken, Ali Koç’un ilk 3 yıldaki başkanlık sürecinde yönetiminde bulunan Sevil Zeynep Becan, Burhan Karaçam, Tankut Turnaoğlu, Şaban Erdikler, Turhan Şahin, Metin Sipahioğlu ve Ozan Korman Tarman, yeni aday listesinde yer almadı.

Fenerbahçe Kulübü İletişim Koordinatörlüğü görevinde bulunan Can Gebetaş ise yeni aday yönetimin yedek üyeler listesinde yer aldı.

İşte Ali Koç’un yönetim kurulu aday listesi:

Asil Üyeler

Erol Bilecik, Ömer Temelli, Ahmet Ketenci, Burak Ç. Kızılhan, Mehmet Dereli, A. Sertaç Komsuoğlu, Fethi Pekin, Simla Türker Bayazıt, Esin Güral Argat, Hüseyin Arslan, Nüket Küçükel Ezberci, Kemal Danabaş, Alper Pirşen, Ruşen Çetin.

Yedek Üyeler

Selahattin Baki, Ömer Okan, Selma Altay Rodopman, İlker Dinçay, Bekir İrdem, Can Gebetaş, Özgür Özaktaç.

Yorumlar (0)