Ali Koç'un hedef gösterdiği futbolcu ortaya çıktı

Ali Koç'un canlı yayında isim vermeden eleştiride bulunduğu futbolcunun Martin Skrtel olduğu ortaya çıktı. Slovak yıldız, yaz transfer döneminde Fenerbahçe ile anlaşamamış ve Atalanta'nın kapısından dönerek Başakşehir ile anlaşma sağlamıştı. 

SPOR 01.11.2019, 13:50 01.11.2019, 13:52
Ali Koç'un hedef gösterdiği futbolcu ortaya çıktı

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un, beIN SPORTS'taki canlı yayında eleştirdiği eski Fenerbahçeli futbolcunun Martin Skrtel olduğu anlaşıldı. 

Canlı yayında isim vermeyen Ali Koç, transfer döneminde bir oyuncuyla yapılan pazarlıktan bahsetmiş ve o futbolcunun teklif ettiklerin rakamın çok daha düşüğüne Avrupa'ya gittiğini fakat  çıkan pürüzler sebebiyle tekrar Süper Lig'e döndüğünü ifade etmişti. 

Ali Koç’un ismini vermediği o yıldız oyuncunun Slovak futbolcu Martin Skrtel olduğu ortaya çıktı. 3 sene önce Fenerbahçe’de forma giyen Slovak savunmacı, sarı-lacivertli ekibin 2,5 milyon avroluk teklifini kabul etmeyip Atalanta’nın yolunu tutmuştu.

Atalanta ile yıllık 1 milyon avroya anlaştığı ileri sürülen Martin Skrtel, fiziksel olarak yeterli bulunmamış ve 20 gün sonra sözleşmesi feshedilmişti. Bunun üzerine Skrtel, Süper Lig ekibi Başakşehir ile anlaşma sağlarken, bir başka eski Fenerbahçeli stoper Simon Kjaer ise Atalanta’ya kiralık olarak gitmişti.

Ali Koç ne söylemişti?

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, "İsim vermeyeceğim bir oyuncumuz var. 3,5 milyon avro alıyordu. 2 milyon avro yapalım dedik. Şampiyon olursa 500 bin avro prim önerdik, zam yaptık, daha çok şey istedi ve vermedik, sonra gitti 700 bin avroya Avrupa'da bir takıma imza attı." demişti. 

Yorumlar (0)