Ali Koç'tan TFF'ye öneri: "Maçlara yalnızca aşı olanları alalım"

Ali Koç, stadyum kapasiteleri için TFF'ye (Türkiye Futbol Federasyonu) öneride bulundu. Koç, "Stadyum kapasitelerini yüzde 50'den yüzde 100'e çıkaralım fakat yalnızca aşı olanları alalım." dedi.

SPOR 31.07.2021, 20:59
Ali Koç'tan TFF'ye öneri: "Maçlara yalnızca aşı olanları alalım"

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Yüksek Divan Kurulu toplantısında gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. 

"Tam kapasiteyle maçlara çıkalım"

COVID-19 (yeni tip koronavirüs) salgınına karşı alınan önlemlere de değinen Koç, "Benim önerim, stadyum kapasitelerini yüzde 50'den yüzde 100'e çıkaralım fakat yalnızca aşı olanları alalım." sözlerini sarf etti.

"Sıkışan maçları taraftarımızla alacağız"

Ali Koç, şöyle devam etti:

"Bu yıl Allah'ın izniyle yüzde 50 kapasiteyle sezona başlayacağız. Artık taraftarımızın birikmiş coşkusuna gereksinimimiz var. O coşkuyla sıkışan müsabakaları alacağımıza olan inancım tam. Stadyumlarımızı açacak duruma geldik. İyiye iyi, yanlışa yanlış diyebilmeliyiz. TFF'nin birkaç gün evvel stadyumlara kimlerin girebileceğiyle ilgili açıklaması son derece doğru.

"Aşıya teşvik etmek için çok doğru bir adım"

Ya aşı yaptıracaksın ya da 250 TL verip her karşılaşma için PCR testi olacaksın. Aşıya teşvik etmek için çok doğru bir adım. Umarım bu kararlar stadyumdan stadyuma, müsabakadan müsabakaya değişmez. Biz seyirci yasağına harfiyen riayet etmeye çalıştık, gittiğimiz stadyumlarda ise farklı uygulamalar olduğunu yaşayarak tecrübe ettik."







Yorumlar (0)