Ali Koç'tan 'Josef de Souza' tepkisi

Ali Koç, 2-1'lik Kasımpaşa galibiyetinin akabinde medya mensuplarına önemli açıklamalarda bulundu.

SPOR 03.10.2021, 20:11 04.10.2021, 11:47
Ali Koç'tan 'Josef de Souza' tepkisi

Fenerbahçe, Süper Lig'in 8'inci haftasında Kasımpaşa'yı 2-1 mağlup etti.

Ülker Stadyumu'nda oynanan karşılaşmayı hakem Atilla Karaoğlan yönetti. Süper Lig'de Fenerbahçe 19 puanla liderlik koltuğuna tekrar oturdu. Kasımpaşa ise 6 puanda kaldı.

"Dünyanın her yerinde kırmızı"

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, müsabakanın ardından önemli açıklamalarda bulundu. Koç, dün oynanan Beşiktaş-Sivasspor karşılaşmasında Josef de Souza'nın sarı kart gördüğü bir pozisyona ilişkin olarak, "Elbette bizim de sabrımızın bir noktası var. Özellikle bir rakibimizin, geçtiğimiz sezonun sonlarına doğru başlayan sistematik şekilde hem kendi maçlarına verilen hakemler üstünde kurmaya çalıştıkları baskı hem de olası rakiplerinin oynayacağı müsabakalar öncesinde de algıya yeltenmeleri hiç kimsenin gözünden kaçmıyor. Geçtiğimiz yıl teşvik ve şike imasında bir sürü söz söylediler. Dünkü Sivasspor karşılaşmasında Josef'in yaptığı dünyanın her yerinde kırmızı kart. Tek taraflı olunmamalı. Artık dursunlar." sözlerini sarf etti.

"Doğru yoldayız"

Koç, "Geçtiğimiz sezon da 7'inci hafta liderdik, sonra düşüş oldu. Hem şanssızlık hem de hakem hataları bunda etkili oldu. Biz doğru yoldayız fakat oyunumuzda vitesi biraz daha arttırmamız lazım. Taraftarımıza teşekkür ediyoruz. İyi günde kötü günde hep yanımızdalar. Bazı futbolcuları yuhalamaları doğru değil. Biz kazanacaksak bu futbolcularla kazanacağız." dedi.

Yorumlar (0)