Ali Koç'tan harekâta destek mesajı!

Sarı-lacivertli Kulüp Başkanı Ali Koç Barış Pınarı Harekâtı için, "İnşallah en kısa zamanda hedeflerimize ulaşarak, ülkemizin menfaatleri doğrultusunda bu operasyon sonuçlanır" şeklinde destek mesajı verdi.

SPOR 12.10.2019, 09:05 12.10.2019, 09:40
Ali Koç'tan harekâta destek mesajı!

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, Fenerbahçe Opet ve Fenerbahçe HDI Sigorta'nın Dereağzı Lefter Küçükandonyadis Tesisleri'nde gerçekleştirilen medya gününde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Ali Koç, ülkenin en önemli gündeminin Barış Pınarı Harekatı olduğunu vurgulayarak, "Allah yar ve yardımcımız olsun. İnşallah en kısa zamanda hedeflerimize ulaşarak, ülkemizin menfaatleri doğrultusunda bu operasyon sonuçlanır. Operasyonun önemini hepimiz biliyoruz. Allah devletimize ve askerimize güç kuvvet versin." dedi.

Millî maça ev sahipliği yaptıklarını belirten Ali Koç, şu ifadelerde bulundu:

"Taraftarlarımız lütfen takım formaları ile stada gelmesin"

"Bu operasyon devam ederken belki de Mehmetçiğe, Arnavutluk ve Fransa maçlarında alacağımız iyi sonuçlar moral kaynağı olacaktır. Arnavutluk karşısında alacağımız galibiyetle belki de Avrupa Şampiyonası gitme şanını yüzde 90'a çıkartabiliriz. Ülker Stadı'nda yaklaşık 5 yıldır milli maç oynanmıyor. Taraftarlarımız lütfen takım formaları ile stada gelmesin. Bütün takım taraftarlarına söylüyorum. Arzu edenler stadımızın altından bulunan Fenerium'dan alabilirler. Milli formayı bulabilmek kolay değil. Ben oğluma alacaktım zor buldum. Mağazalarımızı milli forma ile donattık ve bu maça adadık." 

"Şu an her anlamda birlik ve beraberlik zamanı"

A Milli Futbol Takımı'nın çok uzun zamandır İstanbul'da karşılaşmaya çıkmadıklarını vurgulayan başkan, "A Milli Futbol Takımı'nın İstanbul'a dönemsi gerekiyordu ve döndü. Federasyon yöneticilerin ayrılma kararı doğruydu. Bazı olaylar yaşanmıştı. Şu an her anlamda birlik ve beraberlik zamanı. Bizim de futbol dünyası olarak devletimize verebileceğimiz en önemli katkı, buradan milyonları sevindirecek bir sonuç almak. Lütfen stadı doldurup milli takımı destekleyelim. Maçın içinde iyi bir sonucun ardından da takımlarımız adına değil, A Milli Futbol Takımı adına tezahüratta bulunalım. şeklinde bir açıklamadda bulundu.

"Fenerbahçe ile ilk defa birliktelik başladı"

Kadın ve erkek voleybol takımlarının sponsorluğunu yapan Bilcee firmasına teşekkürlerini ileten Ali Koç, "Bugün burada voleybol şubemizin son sponsoruna medya günü yapıyoruz. Son sponsorumuz da Hacı Bey'in sahip olduğu Bilcee şirketi. Bilcee firması hem erkek hem de kadın voleybol takımımızın forma sponsoru oldu. Fenerbahçe ile ilk defa birliktelik başladı. Firma, Türkiye'de Macron'un da lisansiyer firması. Macron markasını da her geçen gün futbol dünyasında daha çok görüyoruz. Bizim arzumuz ve ümidimiz, bugün başlayan birlikteliğin sarı lacivert başarılarla, kupalarla pek çok sezon devam etmesi. Bize inandıkları ve yanımızda oldukları için Fenerbahçe Spor Kulübü ve camiamız adına Hacı Bey'e, ailesine, tüm profesyonellerine ve Bilcee şirketine çok teşekkür etmek istiyorum.  İnşallah onlar da sezon sonu geldiği zaman 'iyi ki bu adımı atmışız, iyi ki Fenerbahçe ile iş birliği yapmaya karar vermişiz' derler. Pek çok marka için geçerli. Spor dünyasına giren markalar, Bilcee zaten spor dünyasında ama buralara yaptıkları yatırımlardan geri dönüşleri aldıkları takdirde yatırımlarını artırıyorlar. Başka alanlara ve başka takımlara da sponsor oluyorlar. Bugün Türk sporunun her anlamda sponsora en çok ihtiyacı olduğu bir dönemden geçiyoruz. Bu nedenle ikimizin de birlikteliği hayırlı, uğurlu ve şampiyonluklarla dolu olsun. Yarından itibaren tüm formalar ve Bilcee markalı ürünler de Fenerium mağazalarında satılacak" şeklinde konuştu.
 

Yorumlar (0)