Ali Koç'tan birlik ve beraberlik çağrısı!

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, FB TV'de katıldığı bir programda şu günlerde herkesin birlik ve beraberlik içinde olması gerektiğini söyledi.

SPOR 30.03.2020, 17:45 30.03.2020, 17:46
Ali Koç'tan birlik ve beraberlik çağrısı!

Zor bir süreçten geçildiğini söyleyen Ali Koç, bu günlerinde geçeceğini, millet olarak genlerimizde olan birlik duygusunu daha da üst seviyeye çıkarmamız ve devlete olabildiğince destek olmamız gerektiğini belirtti.

Bu süreçte Fenerbahçe futbol takımı oyuncularının inisiyatif alarak 5 milyon liralık bir kaynak yarattığını ve futbolculara teşekkür ettiğini ifade eden Koç, yeni bir kampanya oluşturduklarını açıkladı.

Kampanyaya katılımla ilgili de konuşan Ali Koç, "Bu sürece nasıl destek olabileceğimiz, bu kaynağı en iyi nasıl harcayabileceğimiz, en etkin nasıl kullanabileceğimiz konusunda muhtelif alternatifleri değerlendirdik. Bunlardan bir tanesi de Getir firmasıydı. 23 Mart günü Getir firmasıyla bir toplantı yaptık. Bu toplantıda sponsorumuzu daha iyi tanıma imkanı sağladık ve müthiş bir lojistik imkanı oldukların gördük. Getir şirketinden Sayın Nazım Salur'u aradım ve 'Evlerinden çıkamayacak olan büyüklerimize, kronik hastalığı olan vatandaşlarımıza erzak dağıtmak istiyoruz' dediğimiz zaman kendisi de şirket olarak Valiliğin yapacağı projeden bahsetti. Bu proje kapsamında biz de destek olmaya karar verdik ve bu sabah Sayın Valimizle yaptığımız konuşma çerçevesinde onun da kabul etmesiyle bu kutsal kampanyaya Fenerbahçe Spor Kulübü olarak futbolcularımızın da yaptığı katkı sayesinde katıldık. Bizler de bu kaynakla 33 bin koli yani 33 bin aileye bu süreci bir nebze olsun daha rahat atlatabilmeleri için destek sağlayacağız. Bu bağlamda hem Sayın Valimize, Valiliğimize ve bu kampanyaya katılan tüm gruplara bununla beraber bu kampanyanın gerçekleşmesini sağlayacak olan Getir şirketine de çok teşekkür ediyoruz." ifadelerini kullandı. 

Emre Belözoğlu ise futbolcularla kendi aralarında nasıl yardımcı oluruz düşüncesi oluştuğunu, bu durumu Başkan Ali Koç'la istişare ettiklerini ve böyle bir karar aldıklarını belirterek, süreçte emeği bulunan herkese teşekkür etti.

Yorumlar (0)