Ali Koç: O sene bu sene

Ali Koç, düzenlenen bayramlaşma töreninde, "7 yıldır beklediğimiz şampiyonluk sevincini bu yıl yaşayacağız." dedi.

SPOR 22.07.2021, 19:17 24.07.2021, 20:12
Ali Koç: O sene bu sene

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç, kulübün bayramlaşma töreninde açıklamalarda bulundu.

"İddialı ve inançlıyız"

Ali Koç, 2021-22 sezonunda şampiyonluk yolunda iddialı olduklarını söyleyerek, "Yavaş yavaş liglerle birlikte stresli günler de başlayacak. Çıkacağımız karşılaşmalar günlük yaşantımızın önemli parçası olacak. Hazırlıklarımıza devam ediyoruz. Bu yıl özellikle futbolda güzel günler göreceğiz. Ben büyük konuşmam fakat bu yıl iddialı ve inançlıyız." sözlerini sarf etti.

“Bu sezon şampiyon olacağız"

Koç, kulüp çalışmalarının iyiye gittiğini ifade ederek, "7 yıldır beklediğimiz şampiyonluk sevincini bu yıl yaşayacağız. Çalışmalarımız çok iyi gidiyor. Bu yıl tüm süreçleri daha farklı ele alıyoruz. Bazı çalışmaları bitince açıklayacağız. Gizli kalması gerektiği için buna özen gösteriyoruz. Tüm şubelerimizde çalışmalar sürüyor." değerlendirmesinde bulundu.

“Atatürk sevgisi yüksek gençleri yetiştirmeye devam edeceğiz"

Tokyo 2020 Olimpiyat Oyunları'nı da değerlendiren Koç, "Olimpiyat kafilesinin 5'te 1'ini bizim çocuklar oluşturuyor. Bununla ne kadar gurur duysak azdır. Çok daha geniş kafilelerle olimpiyata gidip, rekor sayıda madalyalar kazanmalıyız. Atatürk ve spor sevgisi yüksek gençleri yetiştirmeye sürdüreceğiz." dedi.

Yorumlar (0)