Ali Koç ile Jesus arasında Oosterwolde diyalogu: "Niye aldın?"

Ocak ayında 6 milyon avro bedelle transfer edilen sol bek Jayden Oosterwolde'nin oynatılmaması, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un dikkatinden kaçmadı. Teknik direktör Jorge Jesus ile görüşen Koç, bu durumun sebebini sordu. İşte Koç ile Jesus arasındaki görüşmeden detaylar...

SPOR 11.05.2023, 10:58 11.05.2023, 11:07 Hakan Öksüz
Ali Koç ile Jesus arasında Oosterwolde diyalogu: "Niye aldın?"

Ligde son olarak Giresunspor deplasmanında 2 puan bırakan ve liderlik yolundaki Galatasaray'ın 5 puan gerisine düşen Fenerbahçe, şampiyonluk yarışında yara aldı. Başkan Ali Koç ile teknik direktör Jorge Jesus arasında yapılan zirvede, takımın neden üstünlüğünü koruyamadığı konuşuldu.

Koç: "Sizinle yola devam etmek istiyoruz ama..."

İddialara göre Ali Koç, maçta yaptığı bazı değişiklikler hakkında Portekizli teknik adam ile fikir alışverişi yaptı. Takımın yaşadığı puan kayıplarının sebebi masaya yatırıldı. Deneyimli teknik adama, "Sizinle yola devam etmek istiyoruz." diyen Koç'un, alınan sonuçlarla ilgili Jesus'a sitem de ettiği kaydedildi. 

Jayden Oosterwolde'nin oynatılmaması

Ayrılık konusunun masaya gelmediği görüşmede ocak ayında İtalyan ekibi Parma'dan 6 milyon avro bedelle kadroya katılan Jayden Oosterwolde'ye şans verilmemesinin de konuşulduğu kaydedildi. 22 yaşındaki sol bekin Jesus'un isteğiyle alındığı hatırlatıldı.

Koç'tan Jesus'a: "O zaman neden onu almak istediniz?" 

İddialara göre Koç, 4.5 yıllık sözleşme imzalanan Oosterwolde'nin neden oynatılmadığını sordu. Portekizli teknik adamın cevabı, "Bu kadar defansif olmasını beklemiyordum." oldu. Ali Koç ise buna "O zaman neden onu almak istediniz?" yanıtını verdi.

Oosterwolde'de ne gol var ne asist!

Büyük umutlarla ara transfer döneminde kadroya dahil edilen Hollandalı sol bekten istenen verim alınamadı. Sakatlık problemleri de yaşayan 22 yaşındaki sol bek, teknik direktör Jesus'un gözünden düştü. Sarı-lacivertli formayla sadece 4 kez sahaya çıkan Oosterwolde, skor üretme başarısı gösteremedi.

Yorumlar (0)