Ali Koç: Emre bizim sportif direktörümüz!

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Emre Belözoğlu'nun sportif direktör olduğunu resmen açıkladı.

SPOR 28.10.2020, 15:43
Ali Koç: Emre bizim sportif direktörümüz!

Fenerbahçe forması ile önemli başarılara imza atan Emre Belözoğlu, futbol oynamayı bırakmış, bunun üzerine sarı-lacivertlilerde sportif direktör olmuştu.

Görevi resmî olarak açıklanmayan Emre Belözoğlu için bugün imza töreni gerçekleştirildi.

"Seneye başkanlık seçimleri var"

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile gazetecilerin karşısına geçen Emre Belözoğlu'nun bir senelik sözleşmeye imza attığı ifade edildi.

Sözleşmenin süresinin de Emre Belözoğlu için tasarlanan formanın arka tarafına yazıldığı görüldü. Diğer yandan, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, gelecek sene başkanlık seçimi gerçekleştirileceğini, bu nedenle söz konusu sürenin "bir" yıl olduğunu söyledi. 

"Arkadaşlıklarının uzun sürmesinden etkilendim"

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Emre Belözoğlu'nun farklı yerlerde futbol oynadığını ve iyi arkadaşlıklar kurduğunu belirtti.

Emre Belözoğlu'nun önceden kurduğu arkadaşlıkların uzun sürmesi ve camiaya fayda getirmesinin kendisini çok etkilediğine dikkat çeken Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, futbolun kalbinden gelen kişilerin çalışmasının kritik bir önem taşıdığını ifade etti.

"İlk 6 hafta iyi geçti"

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, sarı-lacivertlilerin yeni sportif direktörünün Emre Belözoğlu olduğunu duyurdu. 

Sportif direktörlüğün ciddi bir sorumluluk getirdiğine dikkat çeken Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Süper Lig'in 2020-2021 sezonunun ilk altı haftasının gayet iyi geçtiğini söyledi.

"Birlik ve beraberliğimiz tam"

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, futbolcuların, sportif direktörün ve teknik heyetin genç olduğunu vurgulayarak, zaman zaman tartışacaklarını ancak tünelin sonunda ışık gördüğünü, aralarındaki birlik ve beraberliğin çok iyi durumda olduğunu ifade etti.

Tüm transferleri yaptıktan sonra Emre Belözoğlu'nu duyurmak istediğini belirten Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, imzanın formaliteden ibaret olduğunu, henüz koşulları bile görüşmediklerini söyledi.

"Hırslı ve inançlı bir isim"

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Emre Belözoğlu'nun inançlı, hırslı ve fedakâr olduğunu belirterek, sportif direktörlüğünün camiaya hayırlı olmasını diledi. 

Yorumlar (0)