Ali Koç: Bu sadece Fenerbahçe'nin davası değil, bu Türkiye'nin davası

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, bugün Silivri'de görülen Futbolda Şike Kumpas Davası'nın 14. duruşmasının ardından açıklamalarda bulundu. Koç, ''Bu davanın en kısa süre içerisinde sonuçlanacağını umuyoruz'' ifadelerine yer verdi.

SPOR 15.01.2020, 16:21 15.01.2020, 16:22
Ali Koç: Bu sadece Fenerbahçe'nin davası değil, bu Türkiye'nin davası

Ali Koç, "Davanın Fenerbahçe için ne demek olduğunu biliyoruz! O zamandan bugüne Silivri kampüsü gelişmiş, her şey çok değişti ama bizim davada bir gelişme yok. Bugün geldiğimiz nokta da Türkiye çok değişti, şimdi bu kahpe örgüte karşı olmak kolay. O gün köprüye ilk Fenerbahçeliler çıktı, bunlar unutulmasın." şeklinde konuştu.

"Bu Türkiye'nin davası"

"Usüldeki sıkıntılar giderildikten sonra bu davanın en kısa süre içerisinde sonuçlanacağını umuyoruz. Diğer taraftan kumpas davasının da aynı şekilde. İnandığımız sonuca kavuşacağımıza hiçbir şüphemiz yok. Bu sadece Fenerbahçe'nin davası değil, bu Türkiye'nin davası. Cumhurbaşkanı'na kadar gözüne kestiren, pek çok aile yıkan, kurumları bitiren ve devleti yıkmaya çalışan bu örgütün karşısında olmak vatanı seven herkesin görevidir."

Başkan Koç, "Bu ve bunun gibi kumpas olan her davaya sahip çıkmalıyız ki, bir daha kimse buna cesaret edemesin. Vicdanı olan herkes, Fenerbahçe'nin bu mücadelesine müteşekkirdir ve biz de her zaman bundan gurur duymuşuzdur. Haklı kupamız, tertemiz kupamız o zaman bizden alınmaya çalışılmıştı. Bu dönemde de yine şampiyonluğumuza göz dikildi, aktörler farklı" ifadelerine yer verdi.
 

Yorumlar (0)