Ali Çetin: Yazıklar olsun bu vicdansızlık başka hiçbir şey değil!

Denizlispor kulüp başkanı Ali Çetin, Fenerbahçe'ye karşı 2-1 yenilgiye uğradıkları karşılaşma sonrasında hakemleri sert bir şekilde eleştirere,"Böyle bir haksızlık bir daha eğer bu kulübün başına gelirse bu insanları burada kimse durduramaz. Yazıklar olsun bu vicdansızlık başka hiçbir şey değil" dedi.

SPOR 21.10.2019, 10:31
Ali Çetin: Yazıklar olsun bu vicdansızlık başka hiçbir şey değil!

Ligin 8. hafta maç programında Denizlispor sahasında Fenerbahçe'ye karşı 2-1'lik bir yenilgiye uğradı. Karşılaşmanın ardından Denizlispor Başkanı Ali Çetin yapmış olduğu çarpıcı açıklamalar ile gündeme geldi. 

"Bu şehir buraya bunların başına yıkar"

Denizlispor Kulüp Başkanı Ali Çetin, hakemleri sert bir biçimde eleştirerek, "13 ay oldu ben yönetime geleli. Başkan olarak bugüne kadar hiç böyle konuşmadım artık bu vicdanın son noktası yazıklar olsun. Bu insanlar 5 TL'lik çakmak satarak bu kulübü bu hale getirdi. Emin olsunlar ki 1 milyon 100 bin nüfuslu bu şehir buraya bunların başına yıkar. Böyle bir haksızlık bir daha eğer bu kulübün başına gelirse bu insanları burada kimse durduramaz. Yazıklar olsun bu vicdansızlık başka hiçbir şey değil." şeklinde bir açıklamada bulundu.

Başkan, sözlerine şu şekilde devam etti:

"Artık bundan sonrada susmayacağız"

"Yani bu kadar kulübün üstüne gelinmez. 8. haftada 5 tane penaltı bizim hak ettiğimiz hiç penaltı yok. Bu güne kadarda hep sustuk artık bundan sonrada susmayacağız bunun başka ötesi de yok yazıklar olsun yani"

Yorumlar (0)