Alexis Sanchez ''pişman değilim''

Manchester United'tan bir yıllığına İnter'e kiralık olarak giden Alexis Sanchez, ''Manchester United'tan ayrıldığım için pişman değilim çünkü başarılı olmak için yeteri kadar süre bulamadım'' dedi.

SPOR 04.09.2019, 10:52
Alexis Sanchez ''pişman değilim''

Alexis Sanchez Manchester United'tan ayrıldığına pişman olmadığını belirtti. 30 yaşındaki genç oyuncu, Arsenal'dan en yüksek maça sahip oyuncu olarak Ocak 2018'de Manchester United'a transfer oldu. United'ta çıkmış olduğu 45 maçta 5 gol kaydetti.

İtalyan ekibi İnter'e kiralanan BBC Sport'a yapmış olduğu açıklamada, ''Manchester United'tan ayrıldığıma çok sevindim. Bunu her zaman söyledim. Premier Lig'in en büyük ve en çok kazanan kulübü United. Arsenal'a geldiğimde her şey çok güzeldi. Kulüp harikaydı; fakat United'a transfer olduğumda, kulüp yeni oyuncular kazanmak için birşeyler yapıyordu.'' ifadelerini kullandı.

Sanchez, ''Milli takımım için oynadığımda mutlu oluyorum, Manchester United'da da oynadığımda mutluydum, ama her zaman arkadaşlrıma söyledim; oynamak istiyorum. Oynamaya izin verilirse elimden gelenin en iyisini yapacağım. Bazen 60 dakika oynardım, sonra bir sonraki maçta oynamazdım ve nedenini bilmiyordum.'' dedi.

Geçtiğimiz sezon haftada 400 bin pound ile takımın en çok kazananı olan Şilili futbolcu, ''Onlara katılmak ver her şeyi kazanmak istedim. Oraya gittiğim için pişman değilim.'' ifadelerini kullandı.

Alexis Sanchez, Temmuz 2014'te Barcelona'dan 30 milyon euroya transfer olduğu Arsenal'da 166 maçta 80 gol, 45 asist yaptı. Ancak United'a katıldıktan sonra formunda büyük bir düşüş yaşadı. 

İngiltere Profesyonel Futbolcular Birliği tarafından 2017 yılında 'Yılın Oyuncusu' ödülüne aday gösterildi.
 

Yorumlar (0)