Alex’in Türkiye'ye geliş sebebi belli oldu

Dün sosyal medya hesabı üzerinden, “Yuvama dönüyorum” yazarak Fenerbahçelileri heyecanlandıran Alex’in Türkiye’ye geliş sebebi ortaya çıktı. 

SPOR 30.11.2022, 16:31 30.11.2022, 16:34
Alex’in Türkiye'ye geliş sebebi belli oldu

Fenerbahçe’de 2004-2012 yılları arasında forma giyen ve sarı-lacivertli takımla 3 kez şampiyonluk sevinci yaşayan Brezilyalı yıldız Alex, dün Twitter hesabı üzerinden Türk bayrağı eşliğinde “Yuvama dönüyorum” yazdı. Türkçe yapılan bu paylaşım, kısa sürede on binlerce kişi tarafından beğenildi. Sosyal medyanın gündemi olan bu açıklama sonrası Fenerbahçeliler, Alex’in Türkiye’ye geliş sebebini öğrenebilmek için mücadele etti. 

“Bir reklam işi varmış”

Fenerbahçe’nin eski yöneticilerinden Hakan Bilal Kutlualp, Alex’in Türkiye’ye geliş sebebine ilişkin önemli bir bilgilendirme yaptı. Alex’le bu konu hakkında görüştüğünü belirten Kutlualp, “Alex’le yazıştım, ‘Hayırlı olsun’ dedim. ‘Yok yahu’ dedi, bir reklam işi varmış. Onun için Türkiye’yi ziyaret edecekmiş” ifadelerini kullandı. 

Futbolseverler arasında yeni bir heyecana yol açan “Yuvama dönüyorum” mesajı sonrası Alex’in Fenerbahçe’de sportif bir görev alıp almayacağı merak konusu olmuştu. 

Yorumlar (0)