Alex de Souza'yı kahreden gelişme… Ölüm haberi geldi

Fenerbahçe’nin eski Brezilyalı yıldızı Alex de Souza’nın babası Adenir Souza yaşamını yitirdi. 

SPOR 11.06.2022, 10:44 12.06.2022, 10:08
Alex de Souza'yı kahreden gelişme… Ölüm haberi geldi

Acı haber sonrası sosyal medya hesabı üzerinden bir mesaj yayımlayan Alex de Souza, “Bana bu zamana kadar verdiğin her şey için sana minnettarım. Başka bir dünyada seninle yeniden bir araya geleceğiz. Ben seni her zaman kalbimin en güzel yerinde taşıdım yaşlı adam. Her şey için çok teşekkür ederim, seni çok sevdim. Ölene kadar benim kalbimde yaşayacaksın” ifadelerini kullandı. 

Alex’in paylaşımına yorum yağdı

Alex de Souza’nın Instagram üzerinden yaptığı bu paylaşıma binlerce başsağlığı mesajı gönderildi. Başsağlığı dileklerini ileten isimler arasında Brezilya futbolunun unutulmaz isimleri ve Fenerbahçe’nin eski stoperi Fabio Luciano da yer aldı. 

Fenerbahçe’den başsağlığı mesajı

Adenir Souza’nın vefat haberi sonrası Fenerbahçe, Sao Paulo ve Palmeiras kulüpleri de başsağlığı mesajı yayımladı. Fenerbahçe’den yapılan açıklamada, “Kulübümüzün unutulmaz isimlerinden Alex de Souza’nın babası Adenir Souza’nın hayatını kaybettiğini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Alex de Souza ve tüm ailesinin bu acılarını paylaşıyor, baş sağlığı dileklerimizi iletiyoruz” ifadelerine yer verildi. 


 

Palmeiras’tan açıklama geldi

Sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklama paylaşan Palmeiras Kulübü, “Kulübümüz unutulmaz futbolcularından Alex de Souza’nın babası Adenir Rodrigues de Souza’nın hayatını kaybettiğini büyük bir üzüntüyle öğreniş bulunuyoruz. Alex de Souza ve ailesine en derin duygularımızla baş sağlığı dileklerimizi iletiyoruz” ifadelerini kullandı.

Sao Paulo: “Souza ailesinin acısına kulüp olarak paylaşıyoruz”

Sao Paulo kulübü de yapılan açıklamada ise, “Kulübümüzün başarılı antrenörlerden Alex de Souza’nın babası Adenir Souza’nın hayatını kaybettiğini büyük bir üzüntü ile öğrendik. Antrenörümüz Alex de Souza başta olmak üzere Adenir Souza’nın tüm ailesine ve sevenlerine baş sağlığı dileklerimizi iletiyoruz. Souza ailesinin acısını kulüp olarak paylaşıyoruz” denildi. 

Yorumlar (0)