Alex de Souza'ya yaptığı bir reklam için tepkiler büyüyor: "Heykeli kaldırılsın"

Fenerbahçe taraftarları, yıldız oyuncu Alex de Souza'nın sosyal medya hesabından yaptığı bir reklama çok sinirlendi. Tepkiler büyüdü ve son olarak Fenerbahçe kongresi üyesi Serkan Erg, Alex de Souza'nın Fenerbahçe stadının yanında bulunan heykelinin kaldırılması için yazılı bir başvuru dahi yaptı.

SPOR 29.12.2022, 13:51
Alex de Souza'ya yaptığı bir reklam için tepkiler büyüyor: "Heykeli kaldırılsın"

Fenerbahçe'nin efsanevi oyuncularından Alex de Souza, 29 Kasım'da sosyal medya hesabından, "Yuvama dönüyorum" paylaşımı yaptı.

Paylaşımın ardından taraftarlardan 287 bin beğeni toplayan Alex, 2 Aralık tarihindeyse illegal bir bahis sitesinin tanıtımını sosyal medya üzerinden yaptı.

Reklamın ardından oyuncunun sosyal medya hesabından tepkiler geldi.

Heykelinin kaldırılması için başvuru

Fenerbahçe kongresi üyesi Serkan Erg de yaptığı reklamla taraftarların duygularıyla oynadığı gerekçesiyle Alex de Souza'nın Fenerbahçe stadının yanında yer alan Yoğurtçu Parkı giriş bölgesindeki heykelinin kaldırılması için yazılı bir başvuru yaptı.

Eski başkanın sözü tekrar paylaşılmaya başlandı

Kulübün eski başkanı Aziz Yıldırım'ın, Souza'nın kulüpten gönderildiği dönemde söylediği, "100 dolar alacağı için dahi 100 takla atar" sözü tekrar sosyal medyanın gündemine oturdu.

Alex'in heykelinin yer aldığı konumda ayrıca Fenerbahçe'nin iki efsanevi oyuncusu Lefter Küçükkandoyadis ve Can Bartu'nun da heykeli yer alıyor.

Yorumlar (0)