Alex de Souza: En büyük Beşiktaş

Fenerbahçe’nin efsanevi futbolcusu Alex de Souza, Beşiktaşlı bir taraftarın sosyal medyada mecrasında paylaştığı gönderiye, "En büyük Beşiktaş." yorumunda bulundu.

SPOR 24.02.2021, 19:40
Alex de Souza: En büyük Beşiktaş

Fenerbahçe’nin eski futbolcularından Brezilyalı Alex de Souza, sosyal medya platformu üzerinden ilginç bir paylaşımda bulundu. Efsanevi 10 numara, bir Beşiktaş taraftarının sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı Beşiktaş pankartlı görsele, "En büyük Beşiktaş." notunu düştü. Çok sayıda beğeni alan yoruma Brezilyalı futbolcu, siyah bir kalp ifadesi de bıraktı.

Alex de Souza, Süper Lig'e mi geliyor?

Süper Lig ekiplerinden Yeni Malatyaspor'un Alex de Souza'ya teknik direktörlük teklifinde bulunduğu iddia edildi.

Spor Toto Süper Lig'de 3-2'lik İttifak Holding Konyaspor yenilgisinin ardından teknik patron Hamza Hamzaoğlu ile karşılıklı görüşüp, anlaşarak yol ayrımına giden Yeni Malatyaspor'da hoca arayışı hız kazandı. Takımı Gençlerbirliği müsabakasına sportif direktör Ali Ravcı hazırlarken, yönetim ise listelerinde yer alan isimlerle görüşmelerine devam ediyor.  

Yönetimin ilk olarak Okan Buruk, Alex de Souza ve Tayfun Korkut ile bir görüşme yaptığı ve söz konusu görüşmelerden olumlu netice alamadığı iddia edildi. Alex de Souza ve Okan Buruk'un bu sezon takım çalıştırmayı planlamadıkları için kendilerine iletilen teklifi kabul etmedikleri öne sürüldü.

Yorumlar (0)