Alex de Souza'dan Bursaspor taraftarına övgüler

Ünlü sosyal medya hesaplarının Bursaspor’un stadyumu olan Timsah Arena’ya ilişkin paylaşımına, Fenerbahçe’nin efsane oyuncularından Alex de Souza, yaptığı yorumda Bursaspor taraftarına övgüler yağdırdı.

SPOR 04.05.2021, 14:06 04.05.2021, 18:12
Alex de Souza'dan Bursaspor taraftarına övgüler

Dünyaca ünlü sosyal medya hesaplarının, Bursapor Kulübünün Timsah Arena olarak da bilinen Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu’na ilişkin paylaşımı ilgi çekti. 

“Çok iyi bir atmosfer”

Ünlü sosyal medya hesabının paylaştığı gönderiye binlerce yorum atılırken, bu yorumlardan biri de Fenerbahçe’nin efsane ismi ve şu an Sao Paolo B takımında antrenör olarak görev yapan Alex de Souza’ya ait. Brezilyalı yıldız, söz konusu paylaşıma yaptığı yorumda Bursaspor taraftarına övgü yağdırdı.  

Süper Lig’de 2009-2010 sezonunda şampiyon olan fakat şu an TFF 1. Lig’de mücadele eden Bursaspor’un stadı olan Timsah Arena’nın görselinin, dünyaca ünlü sosyal medya hesapları tarafından paylaşılması büyük ilgi çekti. Birçok futbolseverin yorumlar yağdırdığı gönderinin altına yorum yapanlardan biri de Fenerbahçe’nin eski yıldızı Alex de Souza oldu. Bursaspor ve taraftarına büyük övgüler yağdıran Alex de Souza, “İnanılmaz bir kalabalık. Onlara karşı oynamak çok etkileyiciydi. Çok iyi bir atmosfer.” yorumunu yaptı.

Yorumlar (0)