Alex: 6 sene şampiyon olamamak kabul edilemez!

Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Alex de Souza, sarı-lacivertlilerin 6 senedir şampiyon olamamasını "kabul edilemez" olarak değerlendirdi. 

SPOR 11.07.2020, 17:15 11.07.2020, 17:19
Alex: 6 sene şampiyon olamamak kabul edilemez!

Alex de Souza, 2004-2012 seneleri arasında Fenerbahçe'de top koşturmuş, oldukça başarılı bir performansa imza atarak taraftarların sevgisini kazanmıştı. 

Brezilyalı eski futbolcu, Fenerbahçe hakkında önemli açıklamalarda bulundu. 

"Böyle bir çağrı almadım"

Fenerbahçe'nin Türk bir teknik direktör ile anlaşma sağlayacağını kaydeden Alex de Souza, sarı-lacivertlilere yönetici olarak değil, antrenör olarak dönebileceğini söyledi.

Alex de Souza, kendisine böyle bir çağrı geleceğini düşünmediğini, Emre Belözoğlu ile iyi bir ilişkiye sahip olduğunu, uzun bir zaman beraber oynadıklarını, birbirleriyle sürekli iletişim halinde olduklarını ancak bu konuda görüşmediklerini ifade etti.

"6 sene olacak"

Hayret edilecek bir şekilde Fenerbahçe mücadelesinde Sivasspor'un favori olduğunu aktaran Alex de Souza, sarı-lacivertlilerin daha istikrarlı bir sezon geçirdiklerini ve üzerlerinde daha az baskı hissettiklerini kaydetti.

Alex de Souza, Fenerbahçe'nin bu sezonla beraber 6 senedir şampiyonluğa ulaşmamış olacağına dikkat çekerek, böyle büyük bir camiada bunu "kabul edilemez" olarak değerlendirdi. 

Yorumlar (0)