Alanyaspor son dakikalarda attı, Ankaragücü yıkıldı!

Spor Toto Süper Lig'in 6'ncı haftası, Alanyaspor-Ankaragücü maçı ile açıldı. Alanyaspor'un golüne 4 dakikada karşılık vererek skoru eşitleyen başkent temsilcisi, Efkan Bekiroğlu'nun son dakikalardaki sayısına engel olamayınca karşılaşmadan 2-1 mağlup ayrıldı.

SPOR 09.09.2022, 22:05 11.09.2022, 12:39 Hakan Öksüz
Alanyaspor son dakikalarda attı, Ankaragücü yıkıldı!

Spor Toto Süper Lig'de 6'ncı haftanın açılış maçında Alanyaspor ile Ankaragücü karşılaştı. İlk 5 maçta 5 puan toplayan Alanyaspor ve 1 puanla ligin dibine demirleyen Ankaragücü, 3 puan parolasıyla sahaya çıktı. Ligin yeni ekibi Ankaragücü, sezonun ilk galibiyetini almak için maça hızlı başlasa da istediğini alamadı.

İlk yarı golsüz sona erdi

Her iki takım da zaman zaman rakip kaleyi yoklasa da aradığı golü bulamadı. Karşılaşmada gol perdesini açan isim Alanyaspor'dan Ahmed Hasan Mahcup oldu. Dakikalar 65'i gösterirken sahneye çıkan Mısırlı oyuncu, Alanyaspor'u 1-0 öne geçirdi. Bu golden 4 dakika sonra rakip kaleciyi avlayan Yasin Güreler, skoru eşitledi.

Efkan Bekiroğlu, Alanya'yı galibiyete taşıdı

Karşılaşmanın bu skorla biteceği düşünülürken 87'de sahneye çıkan Efkan Bekiroğlu, Alanyaspor lehine skoru 2-1'e taşıdı. Mücadelenin kalan bölümünde başka gol olmayınca Alanyaspor, Ankaragücü'nü 2-1 mağlup etti. 

Ankaragücü ligin dibine demirledi

Bu skorla Alanyaspor puanını 8'e yükseltti, Ankaragücü ise 1 puanda kaldı. Süper Lig'in yeni ekibi Ankaragücü, sezonun ilk 6 maçında 5 mağlubiyet alarak kötü bir başlangıç yaptı. Spor Toto Süper Lig'in 7'nci haftasında Alanyaspor, Fenerbahçe deplasmanına gidecek. Ankaragücü ise sahasında Sivasspor'u konuk edecek.

Yorumlar (0)