Alan Shearer'in, en iyi 11’inde Çağlar Söyüncü yerini aldı!

Futbol camiasının efsaneleri arasında yer alan Alan Shearer, İngiltere Premier Lig'de ilk 12 hafta için en iyi 11'ini seçti ve A Millî Takım forması giyen Çağlar Söyüncü'de kadroda yerini aldı.

SPOR 19.11.2019, 09:32 12.01.2020, 17:28
Alan Shearer'in, en iyi 11’inde Çağlar Söyüncü yerini aldı!

Premier Lig ekiplerinden Leicester City’de oynayan Çağlar Söyüncü, efsane futbolcu Alan Shearer’ın yaptığı ilk 11’de boy gösterdi.

Alan Shearer, Premier Lig’de ilk 12 haftanın en iyi 11’ini seçti. Kalede Henderson’a yer veren efsane, savunma dörtlüsünü Alexander-Arnold, Egan, Çağlar Söyüncü ve Robertson şeklinde kurguladı.

Eski forvetin 11’de Fabinho, De Bruyne, Maddison ve Mane gibi yıldız futbolcular da yerini aldı. Hücum mevkisinde ise Abraham ve Vardy şans buldu.

Pep Guardiola'nın yakın takibinde

İngiliz devi Manchester City’nin 1 puan önünde yer alan Leicester City’nin bu başarısında büyük katkısı bulunan Çağlar Söyüncü’nün, Vincent Kompany’den sonra o bölgeye transfer yapamayan Pep Guardiola’nın gözüne kestirdiği belirtildi.

Yaz aylarında Harry Maguire’ı transfer etmek isteyen ancak elinden kaçıran City’nin, Ocak ayında Çağlar için kesesinin ağzını açacağı düşünülüyor.

Yorumlar (0)