"Aklımız sahada kulağımız Tiran'da"

Avrupa Şampiyonası biletini alan Ay-yıldızlılar, Andorra ile karşılaşacak. A Millîler takımımız rakibini mağlup edip, Fransa ise puan kaybederse H Grubu'nda liderlik koltuğuna oturacak. İşte kritik maçla ilgili gazete manşetleri...

SPOR 17.11.2019, 14:13 12.01.2020, 17:43
"Aklımız sahada kulağımız Tiran'da"

A Millîler, EURO 2020 Elemelerinde bu akşam Andorra ile karşı karşıya geliyor.

İşte bu karşılaşmayla ilgili öne çıkan gazete manşetleri şu şekilde:

"Bu takımda kimse para konuşmuyor"

"Bugüne kadar para, prim hiç konuşulmadı. 9 maç oynadık, 10'uncu maça çıkacağız. Kimsenin ağzından 'Kuruş' lafı çıkmadı. Hiç kimse o formayı para için terletmiyor. Şenol Hoca da tamamen bana bıraktı.

"Haydi Türkiye"

Ay-yıldızlılar, EURO 2020 elemelerindeki son sınavına Andorra karşısında çıkacak. Fazla forma şansı bulamayan oyuncuların 11'de yer alması beklenirken hedef, bugüne kadar gol bile yemediğimiz rakibimizi yenmek ve lider olarak finale gitmek.

"Haydi bir daha"

EURO 2020'yi garantileyen A Millî Takım elemelerdeki son maçına çıkıyor. Biz kazanır, Arnavutluk da sahasında Fransa'ya çelme takarsa finallere lider olarak gideceğiz.

"Güneş tarih yazacak"

Tarihi bir başarıya imza atarak EURO 202^'ye gitmeyi garantileyen Şenol Güneş'in önderliğindeki Millî Takımımız bugün Andorra'nın konuğu olacak. Andorra'yı yenersek ve Fransa da Arnavutluk karşısında zorlanırsa H Grubu'nu lider bitireceğiz.

"Ay-yıldızlılar liderlik aşkına"

Avrupa şampiyonası biletini alan Millî Takımımız, Andorra'ya konuk olacak. Maç 22.45'te başlayacak. 

Ay-yıldızlı takımımız, rakibini yener, Fransa ise puan kaybederse H Grubu'ndan lider olarak çıkacağız.

"Keyfini çıkaralım"

Şampiyonaya katılan Millî Takım'ın hedefi bitmedi. Tecrübeli yıldızların Andorra maçının kadrosuna almayan teknik direktör Şenol Güneş, liderliği istiyor. Millîler, grubu lider tamamlamak için rakibini yenip, Fransa'nın Arnavutluk’a puan kaptırmasını bekleyecek.

"Zirve aşkına"

A Millî Futbol Takımımız; H Grubu'ndaki 10. ve son maçında Andorra'ya konuk olacak. EURO 2020'ye lider gitmek isteyen Millîler2in kazanması şart. Ayrıca Fransa'nın da Arnavutluk deplasmanında puan kaybetmesi gerekiyor.

"Aklımız sahada kulağımız Tiran'da"

EURO 2020 vizesi alan Ay-Yıldızlılar bu akşam liderlik umuduyla sahaya çıkacak. Biz kazanırsak, Fransa da Arnavutluk deplasmanında puan kaybederse, Avrupa Futbol Şampiyonası'na seri başı olarak gideceğiz."

Yorumlar (0)