Ahmet Nur Çebi’den rakiplerine hodri meydan: “Mayısta karşıma gelin” 

Vodafone Park’ta basın toplantısı düzenleyen Ahmet Nur Çebi, mayıs ayında tekrar aday olacağını ve rakiplerini de beklediğini belirten bir konuşma gerçekleştirdi. Çebi, “Yoruldum ama bırakmayacağım.” diyerek rakiplerine “hodri meydan” sinyali verdi. 

SPOR 13.01.2022, 16:59 13.01.2022, 17:15
Ahmet Nur Çebi’den rakiplerine hodri meydan: “Mayısta karşıma gelin” 

Beşiktaş Spor Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi, bugün Vodafone Park’ta bir basın toplantısı gerçekleştirdi. Çebi, gündeme dair değerlendirmelerde bulunduğu ve hakemler hakkında yorum yaptığı toplantıda adaylığını da açıkladı. 



“Mayısta yeniden adayım” 

Ahmet Nur Çebi: “Mayıs ayında yeniden başkanlığa aday olacağım. Genel kurulun önüne yeniden çıkacağım. Şimdiye kadar yaptıklarımın hesabını vereceğim. Başkanlık için yeniden aday olduğumu buradan duyuruyorum. Başkan olmayı arzu eden tüm rakiplerimin de mayıs ayında karşıma gelmesini bekliyorum. Hepimizin adaylığı, yarışımız Beşiktaş için oldukça değerlidir.” 



“Beşi bir arada gibi seçime girmeyin” 

Ahmet Nur Çebi: “Yalnız rakiplerimden bir şey istirham edeceğim: Hani düğünlerde takılan beşi bir yerdeler oluyor ya onun gibi beşiniz toplanıp da seçime girmeyin. Herkes tek tek aday olup projesini açıklasın. Ben de böyle yapacağım. Kazandığım takdirde Beşiktaş’ın yeniden başkanı olmaktan onur duyacağım. Sıkıntılı süreçlerden geçtik ve hala da geçiyoruz ancak aday olmakta kararlıyım. Benim için ‘Bırakacak.’ diyorlar. Yoruldum ancak bırakmayacağım. Aday olacağım ve karşıma da rakiplerimin çıkmasını bekliyorum. Tek başıma seçime girersem kendimi eksik hissederim.” 

Yorumlar (0)