Ahmet Nur Çebi: Şov yok, popülizm yok

Beşiktaş Kulüp Başkanı Ahmet Nur Çebi, oyuncularla yapmış olduğu kahvaltıda şampiyonluk sözü aldığını belirtirken transfer gündemine ilişkin samimi açıklamalarda bulundu. Çebi, Talisca ve Aboubakar isimleriyle ilgili olarak "Bütçelerimize uygun düşerlerse varlar, yoksa yoklar. Şov yok, popülizm yok" ifadelerine yer verdi.

SPOR 02.11.2019, 14:11 02.11.2019, 14:14
Ahmet Nur Çebi: Şov yok, popülizm yok

Siyah-beyazlı kulüpte yeni başkan Ahmet Nur Çebi, takımın maddi durumu ve transfer iddiaları hakkında açıklamalar yaptı.

Anderson Talisca, Vincent Aboubakar gibi oyuncular hakkında başkan, "Bu saate kadar gelmedi sadece onu söyleyebilirim. Gelirse kendileri buraya gelmiş olurlar. Gelmeyecek kimsenin gündemde kalmasını Beşiktaş adına doğru bulmuyoruz. Böyle bir şey şu an gündemimizde yok. Taraftarın isteği olarak algılandırılıyor. Ama gerçekler ve durum aynı değil. Tabii ki Talisca bütçemize uygun gelirse niye gelmesin, çok iyi futbolcu. Aboubakar da öyle. Bütçelerimize uygun düşerlerse varlar, yoksa yoklar. Şov yok, popülizm yok" dedi.

Beşiktaş'ın geleceğini dikkate alarak transfer yapacaklarını belirten Çebi, "Kulübün durumu ortada. Her kulüp gibi önce bütçemizi halletmemiz lazım. Transferleri şov amaçlı yaparsanız katkısı olmaz. Biz bonservisi olmayan, geleceğe ışık tutabilecek futbolcuları seçerek yürümek istiyoruz. Taraftar belki çok üzülebilir ama ben Beşiktaş’a yalan söylemeyeceğim diye geldim. Amacımız ilerideki Beşiktaş’ı güçlendirmek" açıklamasında bulundu.

Yorumlar (0)