Ahmet Nur Çebi'nin önceliği borçları temizlemek! Levent Çifter kovuluyor mu?

Mazbatasını almasının ardından Ahmet Nur Çebi, Firet Orman yönetiminin Eylül ayında ödemesini yapamadığı 100 milyon TL’lik krize çözüm bulmak amacıyla bugünden itibaren çalışmalara başlangıç yapacak.

SPOR 22.10.2019, 10:32 22.10.2019, 10:38
Ahmet Nur Çebi'nin önceliği borçları temizlemek! Levent Çifter kovuluyor mu?

Seçimde 5009 oy alarak siyah-beyazlı takımın 34. başkanı olan Ahmet Nur Çebi'yi oldukça zor bir süreç bekliyor. Dün mazbatasını alan Çebi ve ekibi ilk olarak Bankalar Birliği ile bir görüşme gerçekleştirerek maddi durumu düzeltmek amacıyla çalışmalara başladı. Çebi'nin ilk görevi Fikret Orman yöneti tarafından Eylül ayında UEFA ödemelerini yapmaması sebebiyle 100 milyon TL'lik krizi atlatmak olacak. Yeni yönetim ekibi, UEFA ile bir problem yaşamaması için ilk olarak bu sorunu halletmeyi hedefliyor.

Levent Çifter ile ilgili görsel sonucu

Ahmet Nur ÇEbi, seçim öncesi vermiş olduğu vaatlere gerçekleştirmeye başladı. Çebi, kulüp çalışanlarının seçim sürecinde aktif olarak çalıştıklarını belirtip, bazılarının grupları yöneterek “bindirilmiş kıtalar” oluşturmaya çalıştığını açıklamıştı. Beşiktaş'ta ilk istifayı CEO Göhkan Sarı gerçekleştirdi. Siyah-beyazlı takımdan ayrılmak için 4.5 milyon TL tazminat istediği iddia edilen Sarı, seçimin ertesi gününde görevinden istifa etti. Çebi'nin kulübe dahi gelmemesini belirttiği Genel Koordinatör Levent Çifter'le de yolları ayıracağı ancak isimlerin bununla sınırlı kalmayacağı vurgulandı. Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Umut Kutlu'nun da gönderileceği tahmin ediliyor.

Oy karşılığı 1 milyon dolar istediği iddia edilmişti

Siyah-beyazlı kulüpten ayrılmak için 4.5 milyon TL tazminat talebinde bulunduğu iddia edilen ve 120 bin TL'lik maaşı ile dikkatleri üzerine toplayan Sarı, dün istifa etti. Gökhan Sarı'dan sonra Pazarlama Sorumlusu Umut Kutlu da görevini bırakan ikinci isim olmuştu.  Tüm gözler şimdi seçim öncesinde Ahmet Nur Çebi'den 3 bine yakın oy karşılığında 1 milyon dolar istediği iddia edilen Genel Koordinatör Levent Çifter'e çevrildi.

Yorumlar (0)