Ahmet Nur Çebi, Burak Yılmaz'ı gönderiyor Kelechi Iheanacho geliyor!

Siyah-beyazlı kulüpte yeni başkan Ahmet Nur Çebi, ilk transfer bombasını patlatmayı planlıyor. Burak Yılmaz ile devam etmek istemeyen Çebi, Kelechi Iheanacho için harekete geçti. Erdal Torunoğulları, oyuncu ile temasa başladı.

SPOR 22.10.2019, 11:41 22.10.2019, 11:46
Ahmet Nur Çebi, Burak Yılmaz'ı gönderiyor Kelechi Iheanacho geliyor!

Beşiktaş'ta seçimi kazanan Ahmet Nur Çebi, siyah-beyazlı takımda 34. başkan oldu.Yeni başkan Ahmet Nur Çebi, dün mazbata töreninde "Mazbatalar aşık olduğumuz Beşiktaş'ın yetki belgesidir. Ne kadar çok iş yaparsak, o kadar katkı veririz" şeklinde bir açıklamada bulundu.

Ahmet Nur Çebi'nin devir teslim töreni sonrasında yeni yönetim kuruluyle ilk toplantısını gerçekleştirdi. 

Başkan olmasının sonrasında transfer dedikodu iddialarıda yer almaya başladı. Ortaya çıkan ilk isim Premier Lig ekibinde forma giymekte olan Kelechi Iheanacho ön plana çıkmaya başladı.

Kelechi Iheanacho! ile ilgili görsel sonucu

Yer alan haberlerde Ahmet Nur Çebi'nin sürekli sakatlık yaşaması nedeniyle sadece Burak Yılmaz ile yola devam etmek istemediği bilgisi yer aldı.

Torunoğulları'nın kurulan ilk temaslarda olumlu sonuçlar aldığı ve devre arasında  Nijeryalı santrforun kulübü Leicester City'ye kiralama teklifinde bulunacağı tahmin ediliyor.

İngiliz Daily Mail gazetesinde geçen hafta, teknik direktör Brendan Rodgers'ın gözünden düşen Kelechi Iheanacho'nun Türkiye'ye transfer olacağı iddiası gündemde idi.

Kelechi Iheanacho! ile ilgili görsel sonucu

İki sezon önce 28 milyon euro bonservis bedeliyle Leicester City kulübüne imza atan oyuncu, istenilen performansı sergileyememiş  ve teknik direktör Brendan Rodgers'ın gözünde değeri düşmüştü.

23 yaşındaki genç oyuncu Leicester City takımından önce Manchester City kadrosunda oynamıştı.

Yorumlar (0)