Ahmet Nur Çebi: Bir futbolcu hariç kimse indirim yapmadı!

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Necip Uysal dışında hiçbir futbolcunun indirimi kabul etmediğini söyledi. 

SPOR 24.08.2020, 10:48
Ahmet Nur Çebi: Bir futbolcu hariç kimse indirim yapmadı!

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, telefonla katıldığı bir programda, indirim taleplerine ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. 

Beşiktaş Başkanı Çebi, yabancı oyuncuların yüzde 99'unun indirim talebini reddettiğini belirterek, Türk oyuncuların ise çoğunun karantina sürecinde indirim talebini kabul ettiğini kaydetti.

Atiba Hutchinson, Welinton Souza Silva, Fabrice N'Sakala ve Bernard Mensah ile kendilerine verilen harcama limitinin dolduğunu aktaran Çebi, bazı futbolcuları göndermeleri halinde yeni transferleri yapabileceklerini ifade etti. 

Çebi, hiçbir kulübün Domagoj Vida'nın aldığı ücreti ödemeye yanaşmadığına dikkat çekerek, Hırvat futbolcunun profesyonel olduğunu ve Beşiktaş ile yolları ayırmak istemediğini söyledi.

Necip Uysal hariç hiçbir futbolcunun, kulüp tarafından teklif edilen indirimi kabul etmediğini belirten Çebi, birkaç futbolcuyu göndermek için görüşmelerin devam ettiğini belirtti.

Çebi, siyah-beyazlılardan ayrılmaya istekli olanların bulunduğunu ancak bunların Domagoj Vida veya Adem Ljajić olmadığını ifade etti.

Yorumlar (0)