Ahmet Nur Çebi: Bana birleşme talebi gelmedi!

Beşiktaş'ta başkan adaylarından olan Ahmet Nur Çebi, kesinleşmiş yönetim kurulu listesini Divan Kurulu'na iletti. Ahmet Nur Çebi, liste teslimi anında diğer başkan adaylarına başarılar dileyip, bu süreçte kendisine herhangi bir birleşme talebi gelmediğini belirtti.

SPOR 17.10.2019, 16:57 17.10.2019, 17:44
Ahmet Nur Çebi: Bana birleşme talebi gelmedi!

Beşiktaş'ta 20 Ekim tarihinde gerçekleşecek olan olağanüstü seçimli genel kurulda adaylığını açıklayan Ahmet Nur Çebi, kesinleşmiş yönetim kurulu listesini Divan Kurulu Başkanlığı'na teslim etti. Divan Kurulu 2. Başkanı Fethi Hinginar'a listesini teslim eden Çebi, diğer adaylara başarı dileklerinde bulundu.

Aday olmayacağını açıklayan İsmail Ünal'ın kararıyla ilgili olarak "Hayırlı olsun" yorumunu yapan Ahmet Nur Çebi, seçim sürecinde kendisine birleşme konusunda herhangi bir talep olup olmaması sorusuna, "Böyle konuşmalar tabii ki geçti. Biz kendi içimizde de bazı değerlendirmeler yaptık. Ancak şu ana kadar bana bu konuyla ilgili olarak gelen herhangi bir talep olmadı" dedi.

Ahmet Nur Çebi listesini teslim ettikten sonra Kurulu Başkanlığı'ndan ayrılıp, Onursal Başkan Süleyman Seba'nın mezarını ziyarette bulundu.
 

Yorumlar (0)