Ahmet Çakar: Falcao bu saatten sonra enkazdır

Ahmet Çakar, Beşiktaş'ın Galatasaray'ı 1-0 yenilgiye uğrattığı karşılaşma sonrasında Beyaz TV'de çarpıcı açıklamalar yaptı.

SPOR 30.10.2019, 09:22
Ahmet Çakar: Falcao bu saatten sonra enkazdır

Ahmet Çakar, Beşiktaş'ın sarı-kırmızılı takımı 1-0 yendiği karşılaşma sonrasında  Beyaz TV'de oldukça çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Ahmet Çakar'ın açıklamaları şu şekilde:

"Bu en kazında da sorumlusu Fatih Terim!"

"Benim adım Ahmet Çakar ise Fatih Terim şu anda Galatasaray'dan kaçma planları yapıyor. Bir teknik adam, bir yemek yerinin sözleşmesi için bir kulübü 500 bin euro tazminatın altına sokuyorsa bu artık dengenin kaybedilmesi demektir. Bu zihniyet olduktan sonra zaten Fatih Terim artık zor toparlanır.Bu kadronun sorumlusu Fatih Terim, bu en kazında da sorumlusu Fatih Terim! Kral artık çıplak."

"Belhanda'ya nasıl bir yaptırım uyguladı"

"Çıkarken kendi taraftarına ana avrat küfür eden Belhanda'nın karakteri iyi mi? Fatih Terim'e soruyorum; üç gün önce kendi taraftarına ayar veren Fatih Terim, Belhanda'ya nasıl bir yaptırım uyguladı."

"Bir Türk futbolcu, Fatih Terim'i gördüğü zaman zır zır titrer de Falcao'nun Fatih Terim umurunda değil, Falcao parasını alır gider. Yabancı futbolcular çok ve bir kumpas kurarsa ne Fatih Terim ne başkası. Falcao'nun hiçbir şey umurunda değil"

"Artık çanlar Terim Bey için çalıyor"

"Radamel Falcao bu saatten sonra bir enkazdır. Denizli'ye Gençler'e gol atması önemli değil, bu maçlarda oynayacak, bu maçlarda gol atacaktı. Fatih Terim adeta bir cankurtaran gibi. Salı gecesi Zidane Beyi, bu gece de Avcı Beyi kurtardı. Ama artık çanlar Terim Bey için çalıyor. Bu kadronun sorumlusu Fatih Terim, bu enkazın da sorumlusu Fatih Terim! Kral artık çıplak."

Yorumlar (0)