Ahmet Ağaoğlu’ndan anıt çağrısı: 1 milyon TL verecek 100 kişi arıyoruz

Trabzonspor Spor Toto Süper Lig’in 35’inci haftasında evinde ağırladığı Antalyaspor ile 2 – 2 berabere kalarak şampiyonluğunu ila etti. Bordo mavililerde uzun yıllar sonra gelen şampiyonluğun ardından bu şampiyonluğun bir anıtının yapılması konusu gündeme gelmişti. Konu hakkında internet sitesi üzerinden açıklamalarda bulunan Başkan Ahmet Ağaoğlu stadyumun önüne bir anıt yapacaklarını dile getirdi. Ağaoğlu ayrıca bu anıtın Trabzonspor’a maddi anlamda da bir katkıda bulunmasını hedeflediklerini vurgulayarak Trabzonspor’a 1 milyon TL bağış yapacak 1000 Trabzonspor sevdalısı aradıklarını belirtti.

SPOR 03.05.2022, 12:43
Ahmet Ağaoğlu’ndan anıt çağrısı: 1 milyon TL verecek 100 kişi arıyoruz

Spor Toto Süper Lig’de 35’inci hafta dev bir karşılaşmaya ev sahipliği yaptı. Lider Trabzonspor evinde Akdeniz temsilcisi Antalyaspor’u ağırladı. Abdullah Avcı’nın öğrencileri mücadeleden 2 – 2’lik beraberlikle ayrılırken Trabzonspor bu sonuç ile birlikte 2021 – 2022 sezonunu şampiyon olarak tamamladı. Antalyaspor karşılaşması öncesinde uzun süre sonra gelen şampiyonluğun anıtının yapılacağı konuşuluyordu. Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu bu konuya ilişkin kulübün internet sitesi üzerinden bir açıklama yaptı.

Stadyumun önüne anıt yaptırma kararı alındı

Ağaoğlu açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

Değerli Trabzonspor Sevdalıları Trabzonspor’un bize çifte bayram yaşattığı bu günlerde sizden özel bir ricamız var. Şampiyon olmamızın ardından tüm Türkiye’yi bordo ve mavi renklere boyattık. Yaptığımız kutlamalar ile sadece Türkiye’de değil dünyanın dört bir yanında ses getirdik. Bu kutlamalar devam da edecek ve sezonu çift kupa ile kapatmış olacağız. Mayıs ayının sonunda tekrar hep beraber çifte bir bayram yaşamış olacağız. Geçtiğimiz günlerde yıllar sonra gelen bu şampiyonluğun bir hatırası olarak stadyumumuzun önüne bir anıt yaptırmaya karar verdik. Sekizinci şampiyonluğumuzun simgesi olacak bu anıtı inşallah sizlerin de desteği ile hayata geçireceğiz. Bizler yapacağımız bu anıtın sadece sembolik olarak değil maddi olarak da Trabzonspor’umuza katkıda bulunmasını amaçlıyoruz. Zira kulübün önümüzdeki yıllarda da sportif başarısını devam ettirebilmesi için ekonomik olarak güçlenmesi gerekiyor.

“Trabzonspor’a 1 milyon TL verecek 1000 Trabzonspor sevdalısı arıyoruz”

Bu amaçla Trabzonspor sevdalılarına sesleniyorum: yapılacak yeni anıtta kendi isminin de yer alması şartı ile Trabzonspor’a 1 milyon TL verecek 1000 Trabzonspor sevdalısı arıyoruz. Kulübüne daha fazla katkıda bulunmak isteyen Trabzonspor sevdalıları birden fazla isim de satın alabilirler. Umarım Trabzonspor sevgisini bundan sonra bayramlarda da bir şölen havasında yaşamaya devam ederiz. Sizlerle birlikte uzun süre sonra gelen şampiyonluğun anıtını inşa ederken gelecek yıllarda sportif başarılara ulaşmamızı sağlayacak finansal altyapıyı da sağlamış oluruz. Hepinizi saygı ile selamlayarak huzurlu ve sağlıklı bir bayram geçirmenizi temenni ediyorum.

Yorumlar (0)