Ahmet Ağaoğlu: "Y..şaklar, şampiyon olamazsınız" dediler!

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Alanyaspor maçında yaşanan gerilime ilişkin yaptığı açıklamada, maç başlar başlamaz "Y..şaklar, şampiyon olamazsınız" gibi küfürler işittiğini söyledi. 

SPOR 23.06.2020, 14:25 23.06.2020, 14:33
Ahmet Ağaoğlu: "Y..şaklar, şampiyon olamazsınız" dediler!

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu ile yaşadığı gerginliğe ilişkin açıklamada bulundu. 

Trabzonspor Başkanı Ağaoğlu, kendisinin bulunduğu yer ile protokol arasında 30-40 metrelik bir mesafe olduğunu söyledi. 

Gerginlik yaşanmasını beklediğini ancak bu seviyede olacağını öngörmediğini aktaran Ağaoğlu, maç başlar başlamaz "Y..şaklar" şeklinde küfür edildiğini ve Trabzonspor'un şampiyon olamayacağına yönelik ifadeler işittiğini kaydetti.

Ağaoğlu, bu tepkiler üzerine Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) yetkilisinin oradan ayrıldığını, bu tepkilerin maç sırasında sürekli artarak devam ettiğini, atılan gollerin ardından daha tuhaf hareketlerin yapıldığını belirtti. 

Bir kişinin tribünün yürüme yolundan gelerek babasına küfür ettiğini ve her şeyin o sırada iyice alevlendiğini aktaran Ağaoğlu, rahmetli olan babası aklına gelince kendisinin de aynı şekilde küfür ettiğini ifade etti. 

Ağaoğlu, olayın ardından Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu'nun, kendisine doğru yaklaşarak ağabeyine küfür ettiğini söylediğini anlattı. 

Koşullar ne olursa olsun oraya misafir olarak gittiklerini kaydeden Ağaoğlu, kendilerinin maç günü hiç de hoş karşılanmadığını ifade etti.

Fenerbahçelilerin maç günü kendilerine herhangi bir ihtiyaçlarının olup olmadığını sorduklarını, Alanyasporluların ise küfür ve parmakla karşılamayı tercih ettiklerini aktardı.

Yorumlar (0)