Ahmet Ağaoğlu'ndan yabancı kuralı yorumu!

18 Süper Lig kulübünün başkanlarının katılımıyla yapılan toplantı sonrası konuşan Kulüpler Birliği Başkanı Ahmet Ağaoğlu, yabancı kuralı ve TFF başkanlık seçimine ilişkin açıklamalar yaptı.

SPOR 25.05.2022, 21:49 26.05.2022, 16:00 Hakan Öksüz
Ahmet Ağaoğlu'ndan yabancı kuralı yorumu!

Süper Lig takımlarının kulüp başkanları ile gerçekleştirilen toplantı sonrası konuşan Kulüpler Birliği Başkanı Ahmet Ağaoğlu, yabancı kuralına ilişkin yorumda bulundu.

Yabancı kuralı konusunun kendisine sürekli sorulduğunu aktaran Ağaoğlu, kesin bir şey söylemek için erken olduğunu belirtti. 

Yabancı kuralı

Transfer döneminin yaklaştığını ancak yabancı kuralına ilişkin bir kesinliğin olmadığını kaydeden Ağaoğlu, "Takımlarımız, Avrupa'da öne eleme maçlarına çıkacak. Acil şekilde bu konuya kesinlik kazandırılmalı. Böylece takımlar yabancı ya da yerli oyuncu tranferleri ile ilgili önünü daha iyi görebilir." dedi.

TFF başkanlık seçimi 

Öte yandan yayıncı kuruluş konusunda da bir netliğin henüz olmadığını söyleyen Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, TFF başkanlık seçimi hakkında konuştu.

Ağaoğlu, "Seçim Haziran ayında yapılacak. Başkanlık adaylarıyla görüşeceğiz. Daha sonra bir yol haritası belirlenecek. Başkanlık adaylarının resmi olarak açıklanmasını bekliyoruz." açıklamasında bulundu.

Yorumlar (0)