Ahmet Ağaoğlu'ndan itiraf: "O teklifi reddetmek hayatımın pişmanlığıydı"

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, takım kalecisi Uğurcan Çakır’ın takımda kalmasından yana olduğunu ifade ederken, M. City'nin Abdülkadir Ömür'e yönelik teklifini reddetmesini "hayatının pişmanlığı" olarak değerlendirdi.

SPOR 31.05.2022, 08:16 31.05.2022, 15:46
Ahmet Ağaoğlu'ndan itiraf: "O teklifi reddetmek hayatımın pişmanlığıydı"

Süper Lig'de 2021-2022 sezonunun şampiyonu olan Trabzonspor'un Başkanı Ahmet Ağaoğlu, sezona ilişkin açıklamalar yaptı.

“Nisan ayında her şeyimiz hazırdı”

Abdullah Avcı ile beraber sezona nasıl hazırlandıklarını değerlendiren Başkan Ağaoğlu, oyuncu transferlerine ilişkin de açıklamalar yaptı ve şunları söyledi:

"Abdullah Hoca ile anlaştık. Elindeki oyuncularla neler yapabileceğini anlattı ve sezon sonunda planlar örtüştü. 2021'in şubat ve mart döneminde 2021/22 sezonunun planlamasını yaptık. Garip karşılandı. Planlamamızı yaptık, nisan ayında transferlerimiz, hazırlık maçlarımız, kamp yerimiz, her şeyimiz hazırdı."

"Visca iyi bir işti fakat pahalıydı”

Takımdaki oyuncularla ilgili de konuşan Ağaoğlu, şunları aktardı:

"Visca iyi bir iş yaptı. Şampiyonluğa katkı verdi fakat benim standartlarımda pahalı bir transfer oldu. Bu paraları verdiğimiz zaman uykularım kaçıyor. Tek mutluluğum, verdiğimiz paranın ülke futbolunda kalması. Bakasetas, Siopis ve Berat transferlerinde de aynı şeyleri söyledim."

"Nwakaeme'ye teklifimizi sunduk, bekliyoruz"

"Nwakaeme'ye verebileceğimiz en yüksek ücreti teklif ettik. 3 yıllık anlaşma yüksek geldi biraz. Oldukça değerli bir oyuncu. 33 yaşına gelmesi beni endişelendirmiyor. Teklifimizi yaptık bekliyoruz."

"Uğurcan takımda kalmalı”

"Uğurcan'ın takımda kalmasını istiyorum. Çok iyi bir teklif gelirse... Uğurcan’ı kaleden aldığınız zaman, o veya ona yakın bir seviyede kaleciyi oraya yeniden zorundasınız. 10'a sattınız ama 7'ye doldurdunuz. 3 için değer mi?"

“Hayatımın pişmanlığı; M. City'nin teklifini reddetmek”

Hayatının pişmanlığını da açıklayan Ağaoğlu, “Abdülkadir Ömür'e Manchester City'den 23 milyon euroluk teklif geldi. Hayatımın pişmanlığı; o teklifi reddetmek oldu. Yusuf Yazıcı'dan sonra ikisinin de takımdan ayrılmasını istemedim."

Yorumlar (0)