Ahmet Ağaoğlu: Hocamız ayrılmayı kafasına koymuştu

TFF Süper Lig takımlarından Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu, teknik direktör Ünal Karaman ayrılığının ardından açıklamalarda bulundu. 53 yaşındaki tecrübeli teknik adamla yollar neden ayrıldı? İşte tüm merak edilenler...

SPOR 30.12.2019, 16:16 30.12.2019, 16:20
Ahmet Ağaoğlu: Hocamız ayrılmayı kafasına koymuştu

İşte Ahmet Ağaoğlu'nun açıklamaları:

"Taraftarında bundan mutlu olmadığını, baskı yiyen, göze hoş gelmeyen bir futbol ortaya koyan Trabzonspor vardı. Konyaspor maçının ardından son 4-5 haftadır oynadığımız futboldan mutlu olmadığımı, taraftarın da mutlu olmadığını ifade ettim. Kötü futbolun sorumlusu benim. Hocanın yaptığı hatanın sorumlusu da benim. Ben orada kendimi eleştiriyordum ve buna çözüm bulacak kişi de kulübün başkanı."

"Açıklamalarımda onu hedef almamıştım"

"Anladığım kadarıyla hocamız eleştiriyi kendi üzerine almış ve Kayserispor maçının ardından yaptığı basın toplantısında açıklamalar yaptı. Açıklamalarımda onu hedef almamıştım. "

"'Beni yemeye çalışanların boğazına takılırım' gibi ifadeler kullandı. Duygusal olup bu tip şeylerin içine girebiliyor. Gelmiş olduğumuz noktada hocamız ayrılmayı kafasına koymuştu. Dolayısıyla dün akşamüstü yaptığımız görüşmede de kendisi de bunu ifade etti."

"Karşılık olarak anlaşarak hocamızla yollarımızı ayırdık."

"Bu takımın kaptanı Sosa"

"Çok büyük bir bilgi kirliliği var. Mustafa hocayla ya da Şota ile anlaşıldığı yazıldı. Şu an herhangi bir teknik direktör ismi gündemde değil. Yapısal olarak da özveriyle mücadele eden ve hemen hemen herkesin yükü sırtlandığı bir kulüp yapımız var. Bu takımın kaptanı Sosa. Bu takımda mücadele eden tecrübeli oyunculardan biri Mikel. Sosa ile yaptığımız konuşmalarda onun ileride teknik heyette yer almasını istedik."

"Hüseyin Cimşir kulübün yapısını bilen biri. Hiç kimsenin endişesi olmasın. Bu mücadele kaldığı yerden devam edecek. Belki birazcık daha ağırlaşacak ama bu camianın bize vermiş olduğu görevin bilinci ve sorumluluğuyla kulübü çok daha iyi, farklı yerlere taşayacağız. Mevcut halimizle devam ediyoruz. Bu sorumluluğu üstlenecek bir yönetim grubu var. Teknik heyetteki mevcut hocalarımızla beraber şu an itibariyle devam edeceğiz."

"Canım acımadı değil, canım acıdı"

 "Şu an bir teknik direktör bulmak kolay değil ama ihtimal dışı da değil. Bu konuyu yönetim kurulu toplantısında da tartışacağız."

"Canım acımadı değil, canım acıdı. Kurum, kişilerden önce gelir. Basın açıklamasının ardından Ünal hocanın görevine devam edemeyeceğini kendisi de ifade etmiş zaten.''

Yorumlar (0)