Ahmet Ağaoğlu açıkladı: Yeniden aday olacak mı?

Eski Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu, ay sonunda gerçekleştirilecek olan genel kurulda başkanlığa aday olmayacağını açıkladı.

SPOR 15.03.2023, 12:28
Ahmet Ağaoğlu açıkladı: Yeniden aday olacak mı?

Kulüp başkanlığından istifa eden Ağaoğlu, ay sonunda gerçekleştirilecek olağanüstü genel kurulda aday olup olmayacağına dair açıklamalar yaptı.

"Tekrar adaylığım söz konusu değil"

Yaptığı paylaşımda bordo-mavili camiaya seslenen Ağaoğlu, "Çağrılarınıza ve desteklerinize teşekkür ediyorum ancak üzülerek söylemek isterim ki yapılacak olağanüstü genel kurulda tekrar aday olmam söz konusu değil." şeklinde konuştu.

"Camiamıza yaşattığınız bu büyük mutluluk için sizlere şükranlarımı sunuyorum"

Ağaoğlu yaptığı paylaşımda, "Değerli Trabzonsporlular, geçtiğimiz günlerde Trabzonspor yönetim kurulunun olağanüstü seçim kararı aldığını ve bu kararın ardından başkanlık görevinden ayrıldığımı kamuoyuyla paylaşmıştım. Görevimi sürdürme noktasında gerek telefonla arayıp gerekse sosyal medya üzerinden desteklerini sunan herkese teşekkürlerimi iletiyorum. Görev yaptığım 5 senede büyük başarıların altına hep beraber imza attık. Kazandığımız dört kupada da her zaman söylediğim gibi en büyük pay sahibi de sizlersiniz. Camiamıza yaşattığınız bu büyük mutluluk için bir defa daha sizlere şükranlarımı sunuyorum." dedi.

Taraftarlara tekrar aday olması için yapmış olduğu çağrıya teşekkür eden Ağaoğlu, "Verdiğiniz desteğe bir defa daha teşekkür ediyorum ancak üzülerek söylemek isterim ki gerçekleşecek olan olağanüstü genel kurulda tekrar aday olmam söz konusu değil. Bu kararımı anlayış ile karşılayacağınız düşüncesi ile sizlere yürekten teşekkür ediyor ve saygılarımı iletiyorum. Görev sürem süresince verdiğiniz desteği hayatımın sonuna dek unutmayacağım. Allah hepinizden razı olsun, haklarınızı helal edin." dedi.

Yorumlar (0)