Agüero Manchester City'ye geri dönüyor

Kalbinden yaşadığı rahatsızlık sebebiyle futbolu bırakmak mecburiyetinde kalan Sergio Agüero'ya Manchester City'den teklif geldi.

SPOR 06.01.2022, 23:07 08.01.2022, 11:35
Agüero Manchester City'ye geri dönüyor

Manchester City ile 5 defa lig şampiyonluğu elde eden ve 2021 yazında takımdan ayrılarak Katalan ekibi Barcelona'ya imza atan Serigo Agüero, eski kulübüne dönüş yapabilir.

İngiltere medyasında yer alan habere göre, City'nin Agüero'ya kulübün yeni elçisi olması için teklif yapacağı kaydedildi. İngiltere devinde an itibarıyla, 1968 yılında ligi kazanan kadroda yer alan Mike Summerbee ile birlikte Micah Richars, Shaun Wright-Phillips ve Joleon Lescott elçi olarak görev yapıyor.

Ne olmuştu?

10 sene boyunca formasını terlettiği Manchester City'den geçtiğimiz sezonun sonunda ayrılan Agüero, Katalan ekibine imza atmıştı. Barça forması ile yalnızca 5 karşılaşmaya çıkabilen Arjantinli yıldız golcü, 165 dakika boyunca sahada kalmış, 1 de gol atmıştı. Yıldız oyuncu, kalp rahatsızlığı sebebiyle, geçtiğimiz 15 Aralık'ta düzenlediği basın toplantısıyla birlikte futbolu bıraktığını duyurmuştu.

Yorumlar (0)