Ağaoğlu'ndan TFF başkan adaylığı açıklaması!

Kulüpler Birliği toplantısı sonrası konuşan Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, TFF başkan adayı olacağına dair iddiaları yanıtladı. Ağaoğlu, yabancı kuralı ile ilgili görüşlerini de açıkladı.

SPOR 12.04.2022, 18:42 13.04.2022, 02:06 Hakan Öksüz
Ağaoğlu'ndan TFF başkan adaylığı açıklaması!

Kulüpler Birliği toplantısının ardından kameraların karşısına geçen Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu, gazetecilerin sorularını cevapladı. Ağaoğlu'nun gündeminde TFF başkan adayı olacağına dair kendisi hakkında çıkan iddialar vardı.

"Gümüşdağ ve Çebi, benim gibi düşünüyor"

Daha önce de belirttiği gibi TFF Başkanlığı istemediğini ve adaylığını koymayacağını kaydeden Ağaoğlu, aday olacağı iddia edilen iki kişinin daha bugün toplantıya katıldığını söyledi. Başakşehir Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ ve Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'nin adının da benzer haberlerle gündeme geldiğini söyleyen Ahmet Ağaoğlu, "Onlar benim gibi düşünüyor. Aday olmayacaklar. İddialarla ilgili farklı isimlere yönelmekte yarar var." ifadelerini kullandı.

Yabancı oyuncu kuralı

Trabzonspor Başkanı Ağaoğlu, yabancı oyuncu kuralına ilişkin görüşlerinin değişmediğini yineledi. Bu konuyu TFF başkanlığından istifa eden Nihat Özdemir'e de taşıdıklarını kaydeden Ağaoğlu, "Önümüzdeki sene 7+4 kuralı devreye konulacaktı. Biz de '8+3 bir yıl daha sürsün.' demiştik. Çünkü yabancı oyuncularla uzun sözleşmelere imza atan kulüpler var. Kuralın 7+4'e dönmesi, kulüplerin elini mali anlamda zorlayacaktır." dedi.

Naklen yayın ihalesi

Naklen yayın ihalesinin Servet Yardımcı tarafından yönetildiğini kaydeden Ağaoğlu, konuya ilişkin görüşlerini bu akşam federasyon başkanına ileteceğini söyledi. Ağaoğlu, yayın ihalesi konusunun en geç bir buçuk ay içinde çözüme kavuşturulacağını belirtti.

Yorumlar (0)