Adım adım Süper Lig'e...

1'nci Lig'in 37'inci haftasında yarın (16 Mayıs) deplasmanda Göztepe ile kozlarını paylaşacak olan Rizespor'da Başkan İbrahim Turgut, rakiplerini mağlup ederek bir sene aradan sonra tekrar Süper Lig'e çıkma sevincini yaşamak istediklerini dile getirdi.

SPOR 15.05.2023, 18:51
Adım adım Süper Lig'e...

Turgut, basın mensuplarına, sezon başından bu yana doğru planlamalarla bir sene evvel düştükleri Süper Lig kapısına bir hayli yaklaştıklarını kaydetti.

Ligin en değerli müsabakasına Göztepe deplasmanında çıkacaklarının altını çizen Turgut, "Çok iyi oynayan bir rakibe karşı mücadele vereceğiz. Onlar play-off sürecindeki yerini sağlamlaştırmak, biz ise son haftaya bırakmadan hedefimize varmak amacındayız. Çok çekişmeli ve keyifli bir mücadele olacak fakat hedefimize kilitlendik. Göztepe karşılaşmasını kazanarak tekrar Süper Lig'e dönmenin sevincini yaşamak istiyoruz." diye konuştu.



"İpler bizim elimizde"

Turgut, taraftar, oyuncu ve teknik heyetin üzerine düşeni bu vakte değin yaptığını belirterek, şöyle devam etti:

"Göztepe müsabakasında da hepimiz işin gayet bilincindeyiz. Tribünde ve sahada kazanma adına centilmen bir şekilde en iyi mücadeleyi vereceğimize olan inancım tamdır. Göztepe maçına gelecek olan taraftarlarımızdan en büyük dileğim, saha içindeki futbolcu kardeşlerimizi maç boyunca desteklesinler. Netice her ne olursa olsun takımlarını alkışlasınlar. İlk hedefimiz Göztepe karşılaşması ile işi bitirip Altınordu mücadelesinde son hafta Süper Lig kutlaması yapmak fakat başaramasak da son hafta yine ipler Rizespor'un elinde olacak."

Yorumlar (0)