Adı Fenerbahçe ile anılan Ronaldo'dan "veda" gibi paylaşım! Kafaları karıştırdı

Adı Fenerbahçe ile ciddi şekilde anılmaya başlanan Cristiano Ronaldo'da yaşanan gelişmeler, Fenerbahçelileri oldukça heyecanlandırmıştı. Jorge Jesus ile yakın ilişkisi olan Portekizli yıldızın yeni adresinin Türkiye olacağı iddiaları gündeme bomba gibi düşerken, tecrübeli futbolcu, kişisel sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla kafaları karıştırdı. Ronaldo’nun son paylaşımı, 'Manchester United'a veda mı ediyor?' sorusunu akıllara getirdi. 

SPOR 02.09.2022, 10:25 03.09.2022, 09:02
Adı Fenerbahçe ile anılan Ronaldo'dan "veda" gibi paylaşım! Kafaları karıştırdı

İngiltere Premier Lig devi Manchester United'a transfer olan fakat burada beklentileri karşılayamayan süper yıldız Cristiano Ronaldo'nun Kırmızı Şeytanlar'dan ayrılacağı kesin olarak değerlendirilirken, bomba gibi bir iddia ortaya atılmıştı. Bu iddiaya göre; Sarı-Lacivertliler'in tecrübeli Teknik Direktörü Jorge Jesus, vatandaşı Ronaldo'yu Fenerbahçe'ye gelmesi konusunda ikna etmeyi başarmış ve Ronaldo'nun yeni adresi Türkiye olacağı öne sürülmüştü.

Jorge Jesus: “Farklı hedefleri var”

Kasımpaşa maçının ardından Ronaldo'nun Fenerbahçe'ye gelebileceğine yönelik iddialar olduğu kendisine hatırlatılan Jesus, Kasımpaşa maçı sonrası konuyla ilgili açıklamalar yapmıştı.

Jesus yaptığı açıklamada "Evet Ronaldo ile yakınız fakat onun kariyeriyle ilgili farklı hedefleri ve hırsları var. Avrupa'da 5 büyük lig haricinde bir ligde oynayacağını düşünmüyorum fakat Fenerbahçe'ye gelmeyeceğini söyleyebilirim. Ben istemediğim için değil kendisinin istememesinden dolayı." sözlerini kullanmıştı. 

"Her şey için teşekkürler"

Tüm bunlar yaşanırken, Portekizli futbolcudan kafaları karıştıran bir paylaşım daha geldi. Adı Fenerbahçe ile son günlerde özellikle anılan Portekizli yıldız, sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşımda bulundu. Ronaldo, söz konusu paylaşımında Manchester United formalı bir görüntüsünü yayınlayarak 'Destekleriniz için teşekkür ederim’ notunu düşerken, Ronaldo'nun bu paylaşımı "Takımdan ayrılıyor mu?" sorusunu akıllara getirdi.

Yorumlar (0)