Adem Ljajic'e Rus talip!

Siyah-beyazlı takımın sezon öncesini İtalya Serie A ekibi Torino'dan 6.5 milyon Euro karşılığında bonservisini aldığı Adem Ljajic'e talip çıktı.

SPOR 12.10.2019, 14:07 12.10.2019, 14:14
Adem Ljajic'e Rus talip!

RCSKA Moskova takımının Boşnak asıllı futbolcuyla ilgilendiği bildirildi.

Rus takımının, Ocak ayında Ljajic için Beşiktaş'a bir teklifte bulunması bekleniyor.

Abdullah Avcı'nın göstermiş olduğu performanstan memnun kalmadığını belirttiği Adem Ljajic, bu sezon büyük bir düşüşle başladı.

"Ben de kendi performansımdan memnun değilim." diyen Ljajic, Alanyaspor  karşılaşmasının ilk 45 dakikasında oyunda kalıp, topa sadece 20 kez dokunurken kaleye hiç şut atamadı. Sırp oyuncu, 3 kez başarılı dripling yaptı. 3 ortasının 2'sinde isabet sağlayan Ljajic, 9 top kaybıyla oynadı. Beşiktaş'ın oyun aklı olması beklenen Ljajic'in 45 dakika boyunca sadece yüzde 75 isabetle 9 başarılı pas yapması da gözlerden kaçmadı.

adem ljajic ile ilgili görsel sonucu"Sezon istatistikleriyle de 'dip' yaptı"

Sezon başında bonservisi Torino'dan alınan Adem Ljajic, bu sezon istatistikleriyle de 'dip' yaptı. Çıktığı 6 maçın 6'sında da ilk 11 oynayan Ljajic, bu maçlarda ort. 82 dakika sahada kaldı. Sadece 1 gol atan Ljajic, maç başına 1.5 şut attı. Bunun ötesinde 28 yaşındaki yıldızın, hiç pozisyona girememesi de dikkatlerden kaçmadı. Maç başına 62.3 kez topla buluşan Ljajic, maç başına 1 pozisyon hazırladı. Ljajic, her maç ortalama 1 isabetli orta yaparken, her 2 maçta 1 başarılı ara pas yaptı. Toplamda 3 asist yaptı. Maç başına 36.5 başarılı pas adediyle oynayan Sırp orta saha ayrıca 1.5 başarılı top sürme istatistiği elde etti.

Siyah-beyazlı takımın yıldız oyuncusu, bu sezon 3'ü itirazdan olmak üzere toplam 4 sarı kart gördü.
 

Yorumlar (0)