Adem Büyük'e sürpriz görev

Yeni Malatyaspor, oyuncusu Adem Büyük'ün eş zamanlı olarak futbol sorumluluğu görevi de yapacağını açıkladı.

SPOR 07.02.2022, 22:39
Adem Büyük'e sürpriz görev

Yeni Malatyaspor Kulübü, golcü futbolcusu Adem Büyük'ün eş zamanlı olarak futbol sorumluluğu görevini de yapacağını bildirdi.

Hem futbolcu hem de futbol sorumlusu

Spor Toto Süper Lig takımlarından Yeni Malatyaspor formasını giyen deneyimli golcü Adem Büyük’ün, takımın yeni futbol sorumlusu olarak görev alacağı duyuruldu. Futbol kariyerinde daha evvel Galatasaray formasını da giyen 34 yaşındaki deneyimli oyuncunun aynı zamanda futbolculuk görevini de sürdüreceği ifade edildi.

Ülkemizin çeşitli takımlarının formasıyla toplamda 387 müsabakaya çıkan Adem Büyük, 119 gol atmış ve 43 asistlik performans sergilemişti. Futbolculuk hayatının son dönemlerine giren golcü oyuncu, Doğu Anadolu ekibindeki yeni göreviyle birlikte yöneticilik anlamında da ilk adımını atmış oldu.

Yeni Malatyaspor'dan açıklama

Sarı-siyahlı kulüp tarafından gerçekleştirilen açıklamada, "Profesyonel oyuncumuz Adem Büyük ile yönetim kurulumuz arasında gerçekleştirilen görüşmeler neticesinde, Adem Büyük'ün takımımızın futbol sorumlusu olarak göreve getirilmesi yönünde karar verilmiştir. Adem Büyük, hem futbol sorumlusu hem de futbolcu olarak kulübümüzde görev alacaktır. Takım kaptanımıza futbol sorumluluğu görevinde başarılar temenni eder, camiamız için hayırlı olmasını dileriz." sözleri sarf edildi.
 

Yorumlar (0)