Adana Demirspor’un şirketleşip halka açıldığını duyuran Başkan Sancak: Ben de ölene kadar başkanım

Sosyal medya hesabından açıklamalar yapan Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, "Rahmetli olup gidene kadar başkanınızım" dedi.

SPOR 01.05.2021, 10:53 01.05.2021, 18:48
Adana Demirspor’un şirketleşip halka açıldığını duyuran Başkan Sancak: Ben de ölene kadar başkanım

Süper Lig mücadelesi veren Adana Demirspor, son haftalarda fırtına gibi eserken kulübün başkanı Murat Sancak ise kulübün şirketleştiği müjdesini taraftarla paylaştı.

“Kendi ayaklarımızın üzerinde duracağız”

Adana Demirspor Yatırımlar A.Ş adıyla kulübün şirketleştiğini duyuran Başkan Sancak, kulübü borsaya açma işlemlerinin ise hızla sürdüğünü söyledi.

Sancak, “Tüm bunları bu kulübü kendi ayakları üzerinde durabilen ve kimseye muhtaç olmayan bir konuma getirebilmek ve en önemlisi de halkın takımı olmak için yapıyoruz” diye konuştu.

“Rahmetli olana kadar başkanım”

Başkanlık koltuğunda rahmetli olana kadar kalmaya devam edeceğini belirten Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, “Bu duruma bazıları üzülecek olsa da rahmetli olana kadar başkan kalacağım. Gitme yok yola devam diyoruz. Önümüzdeki süreç içinde şirket hisselerinin yüzde 90’lık kısmını halka arz edeceğiz. Hisse almak için şimdiden hazırlığınızı yapın! Allah yardımcımız olsun” dedi.

“Şampiyonluğa odaklanalım”

Şirketleşmenin tam da ligin bitimine kısa bir süre kalmasına denk geldiğini aktaran Başkan Sancak, “Ancak konsantrasyonumuzu bozmamalıyız. Biz şimdi şampiyonluğa odaklanalım. Dua etmeyi, sadaka vermeyi ve kurban kesmeyi ihmal etmeyelim. Adanademirspor A.Ş profesyonel bir şirket gibi bağımsız yönetilecek. Taraftarımıza hayırlı olsun. Kulübün tüm borcu benim tarafımdan ödenmiş durumda. Borçsuz olarak ve en uygun borsa değeriyle kulübümüzü halka açmış olacağız" diye konuştu.

Yorumlar (0)